Světle hnědá fasáda

prosím nemáte někdo světle hnědou fasádu? Nejlépe od Baumitu??? Díky moc...
Odpovedať
Profilova fotka
Toto by aj mne bodlo, prosííím, ozvite sa niekto kto má bledunko hnedú fasádu domu od Baumitu :-)
Odpovedať
@prskan2 @pixie1 my tiez planujeme svetlo hnedu fasadu, zatial mam vytipovanu farbu c 337 alebo 347 od baumitu....
Odpovedať
@marrad my máme objednanou 386:)
Odpovedať
Profilova fotka
@prskan2 @marrad baby, mne už sa sníva o fasáde, mali sme vybranú 397, ale nie som si istá a špekulujem o bledunko zelenej, 1117 alebo 1147. Máme čiernu strechu, biele okná. Ja pozeram do vzorkovníka už týždeň a šibe mi z toho. A podhľady by boli šedé 886. Čo myslíte?
Odpovedať
@pixie1 daj si urobit platne s vybranymi platnami, tie su vascie a preto lepsie ukazu aka ta farba v skutrocnosti je...
Odpovedať
@pixie1 jj urco si nech udelat par vzorků...je to lepší než být pak zklamaná a hlvně stejně každému s elíbí něco jiného..takže hlavně volte podle svého, co Vám se líbí...397 se mi taky líbila, o zelené jsme nepřemýšlšli tak těžko říct, zkus mrknout do alb zda někdo nemá podobnou kombinaci s tou zelenou...:)))
Odpovedať
Profilova fotka
@prskan2 @marrad a kde sa dajú urobiť také vzorky? normálne v stavebninách mi urobia?
Odpovedať
@pixie1 kdyz jde sna stranky bamitu tak podle kraje jsou odběratelske stavebniny, tak nekteri za to chteji penize a jini ne..my brali nakonec z dvou bezplatnych stavebnin asi 11 kybličků..ale tedy potom ten výběr je o to horší...každý kyblík má asi 0,5 kg, vyjde to na jeden polystyren na natažení pro představu...
Odpovedať
@pixie1 mne to ponukli v stavebninach , kde si nudeme kupovat farbu, ze to stoji cca 20 € s tym ze ti urobia 3 vzorky a potom tu cenu odpocitaju z ceny farby...
Odpovedať
@pixie1 @prskan2 Tak co uz mate vybranu farbu? Ja som prave objednala 337 som zvadava ako to ukaze na nasom dome....
Odpovedať
Profilova fotka
@marrad @prskan2 jááj baby, na koniec šli do stavebnín, a tam mali tie nafarbené panely akurát tých farieb, ktoré nás zaujali, tak celý dom bude 1117 ( taká bledá pistáciová ) a 886 ( šedá ) a dúfam, že to bude pekné :) a teším sa, že sme sa na koniec rozhodli pre túto pistáciovú farbičku. Mám ešte vzorkovník u seba, tá 337 je krásna :) tiež sa mi páčila 8-) Potom baby hoďte fotečky. Kedy budete mať hotové?
Odpovedať
@pixie1 ok drzime si palce nech tie nase domceky vyzeraju suprovo...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marrad jj my šli do 386...pristi tyden to vypukne, jeste rychle dolepujeme cihelny obklad na část domu..tak snad to stihneme:))) pak dám fotečky..zatím jedna co tam ještě doladujeme:))) @pixie1
Odpovedať
tak toto je nasa 337 cka od baumitu...
Odpovedať
Profilova fotka
@marrad @prskan2 jéééj pekná farbička, sa mi páči, taký jemný domček :) inak sa mi nezdá, že sa to podobá farbe na vzorkovníku, som si myslela, že to bude viac marhulkové. baby, nám došla farba a som teda hotová :-S neviem či to bude dobré, asi som moc vymýšlala. Farba je viac do žlta ako do zelenkava. No hovoria, že keď sa to nanesie, že to bude krajšie, no uvidíme. Len sa mi zdá taká kriklavá :( Budúci týždeň malujeme fasádu, tak vám potom hodím foto :)
Odpovedať
@pixie1 no nám jí ted natahují, ještě nad balkonem a mame hotovo...mohla jsem klidne zvolit tmavsi odstin...no snad se to jeste nejak vybarví:)))
Odpovedať
@marrad moc hezké..my máme podobnou ale o dost svetlejsí...no uvidíme jak nám to dopadne a jak se vám líbí je podle všich představ?
Odpovedať
@pixie1 @prskan2 farba sa nam paci, skoro vobec sa nepodoba vzorkovniku, ale hodi sa na nas domcek, v skutocnosti vyzera este lespie, a teraz ked uz urobili aj sokel vyzera super..... dajte aj Vy foto vysim domcekov som zvedava...
Odpovedať

Odpovedať
@pixie1 @marrad holky dala jsem do alba par fotek z fasády:)
Odpovedať
@prskan2 Pekna je aj ta Vasa farba, velmi pekne ide dokopy so strechou, ake cislo ste nakoniec dali?
Odpovedať
@marrad nakonec jsme se rozhodli pro 386
Odpovedať
Profilova fotka
@prskan2 veľmi pekné :) pekne vyniknú biele okná. Tak nás to čaká budúci týždeň, potom pridám fotečky :-)
Odpovedať
@pixie1 děkujeme, jj určitě dejte, budu se těšit:)
Odpovedať
@pixie1 397 se mi taky líbí, viděla jsem dům 398 a taky jsem o 397 uvažovala:)
Odpovedať
Baumit SilikonTop 375
Odpovedať
Profilova fotka
@marrad @prskan2 čaute kočky, takže aj my to už máme konečne za sebou. Ako viete, my sme sa na poslednú chvíľu rozhodli pre zelený odtieň, nie pre hnedý, ako sme pôvodne chceli. Inak som v celku spokojná s výberom, domček vyzerá zaujímavo. Na fotke vyzerá fasáda žltá, žiaľ odtieň sa mi nepodaril nafotiť, v skutočnosti je dom taký zelenožltý.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
@pixie1 ahojky vypadá to suprově, vůbec to není žluté, myslím, že jste vybrali dobře...k té černé střeše to hezky ladfí..a dali jste nekam i tu šedou? nechtěli jste kousek? nebo se pletu ;-)
Odpovedať
už to vidím..VCHOD!!! krása:)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?