Susedov kocur

Už rok a pol nám tu kocúr pravidelne ostriekava všetko čo môže.Kupili sme dom kde vyše roka nikto nebol a kocúr si to tu asi za ten čas privlastnil. - tuje novo zasadené, - necháme otvorene auto,vojde dnu nastrieka - novo nanesenie omietky zasmradené -oblozeny kameň pri vchode nasiaknuté smradom - nechal som pred vchodom autosedačku, ruksak,bundu posledne a samozrejme naštate - čo chytím na dvore ide z toho smrad - minulý rok sme mali na dvore starý altánok a tam odležané veci lebo dnu sme komplet prerábali a všetko tam označoval,vyhodili sme polročný koberec,dva x sa šuchal ale toho smradu sa nedá zbaviť,podušky na posedenie a kopu iné veci pošli... Momentálne staviam nový altánok a je mi zle z toho že po jednej noci tam bude všetko označkovane. Pred dvoma týždňami sme kúpili klietku na odchyt a dali sebe pred vchod.Kocura zrazu nebolo, dotyčný susedia dobre vedia prečo tam je klietka robí to rovno pred nimi.Po očistení smrad ustúpil ale včera sa kocúr zas objavil a ráno zase smrad a ostriekane dvere. Asi sa pýtate prečo to neriešim so susedmi,o nich tu už mám diskusiu pretože má nahlásili na obecný úrad,že prerabam. Najväčšia katolícka v dedine ale kocúra nechá v mrazoch pred dvermi ani posratu handru mu nedá na lahnutie a chodí ku nám kde má naša mačka miesto.Ich kocúr je bitkár,naša prišla (sterilizovana) prišla 2x zbitá,jedine on tu na ňu útočí. Nemám žiadne právo sa ohradiť? My sme im žiadnu finančnú ujmu neurobili, naše vyhodené veci sú bez srandy nad 300 e,to nehovorím o nervoch keď idete autom a cítite smrad,vyzujete topánky a cítite z nich štiny,pretože ani opranie nepomôže. Mám chuť napísať na OU že.ked sa neurobí odchyt urobím ho ja.
Odpovedať
Kúp si za kilo airsoftku aj so sáčkom s 5000 guličkami a číhaj na neho. Guličky sú aj čierne takže ich nejako nieje vidieť po zemi. Ja som takto odnaučil susedovho psiska promenádovať sa po našom pozemku.
Odpovedať
@toky1 tento je vychcani,zo začiatku sme ho durili preč takže čaká kým odídeme dnu alebo preč autom,vtedy ma ide poraziť ako vidím v spätaku ako ide cez cestu ku nám a hlavne v noci chodí...ja nemám toľko času striehnuť,a o mesiac nakúpime nové veci do altánku,to fakt už nenechám tak aby zasmradil .
Odpovedať
@654852 Daj von nejaké lampy so zapínaním svetla na pohybový senzor, to by ho mohlo vyplašiť. Ja som kúpil jednu za 12eur solárnu lampu na pohybový senzor dozadu ku kôlni aby som si potme ruky nepoodtínal keď tam rúbem drevo a keď tam idem tak ako sa tá lampa rozsvieti je to pecka do očí fest.
Odpovedať
len aby to nedopadlo tak, ze kocur bude svetla ignorovat a oni budu mat svetelnu show na zahrade.
Odpovedať
Pasca na odchyt a odviezť 10km ďaleko alebo potom sprej na medveďa/psa alebo vzduchovka. Dáko normálne že mu dohovoríš alebo zakážeš u mačky nefunguje keď už je zvyknutá tam behať.
Odpovedať
Tento je bitkár, naháňa tu ostatných kocuroch po ulici, tento sa len tak dacoho nezľakne....ja uvažujem už nad iným spôsobom
Odpovedať
@jumt veď tu pascu zatiaľ ignoruje,dnes nastriekal hneď vedľa nej na dvere.
Odpovedať
@654852 ukaz mu kto je tam alfa samec 😉
Odpovedať
@rkorba ako že ho má ošťať 🙂
Odpovedať
@rkorba 😂😂😂 ja ti poviem kto je tu alfa samec ! Jeho majiteľka ! Po minúte komunikácii s ňou by si pochopil. Ak si to tu poriešim, budem mat ešte väčšie peklo .
Odpovedať
@jumt zena sa už smeje ako si ma predstavuje čihat na rohu s vytiahnutím peľom.
Odpovedať
@654852 vsak pockaj, ked zlyhaju vsetky ostatne napady nahodou, aby ti aj tento nebol dobry este 😄
Odpovedať
Článok sa načítava...
Neubližuj mu. Nerobí to naschvál, robia to jeho hormóny. Daj ho kastrovať. Áno sú to náklady asi 30€ a áno mala by ich suseda znášať. Ale vidíš aká je. Kastruj ho, nebude značkovať a nebude sa biť. V podstate je to chudák o ktorého nikto nezavadí. Ak prisilno značkuje všetko a všade, môže mať proste silnejšie hormóny, príp. nejaký zdravotný problém. Ale ublíženie si predsa nezaslúži.
Odpovedať
@nesmiemzabudnut mne je jasné že má priveľa hormónov,ale ja toto riešiť nebudem . To si robíš srandu? Naša mačka nemá maternicu aby tu nekotila každý rok. Odfiknut vajcia je menší a lacnejší zákrok ale ja to nemám riešiť.A ver mi keby ty máš toľko škody od kocúra sama by si ho utopila.
Odpovedať
Profilova fotka
Nechapem, ako mozu byt ludia takyto nezodpovedni a lahostajni.
Odpovedať
@tankeri dúfam,že tym nemyslís mňa keď mi už došla trpezlivosť...
Odpovedať
@nesmiemzabudnut susedovho kocura pojde kastrovat?
Odpovedať
Niekde som počul, že hovno z leva pomáha. Stačí si ho vypýtať v niektorej ZOO a položiť kade chodí. To nieje prvý apríl.
Odpovedať
@tzar 😁mám obavy že to by zabralo aj na nás. A my už máme dosť zvýšení tlak z kocúrieho smradu.
Odpovedať
Profilova fotka
@654852 kocur za to nemoze, neublizuj mu, je to pud. Ak on a jeho majitel nema rozum, ty musis. zlikvidujes jedneho (trestny cin!), pride dalsi. Mas nasledujuce moznosti 1) Mica chytit do klietky, nechat 12 hodin bez jedla a nechat vykastrovat. U mna toto v pohode zabralo, chodili ku nam 2 kocure prepisovat si podpisy 🙂. 2) mica chytit do klietky a odviest na slobodu zvierat a dat cislo majitela. oni si ho zavolaju a zinkasuju. Ale nie je to dobre riesenie 3) pozicat si na mesiac-dva od kamosov, utulku psa. Mico zisti ze no-go zona a bude chodit inde. Ale obcas to budes musiet zopakovat 4) kupit si polievace so senzorom. Ale sprsku bude dostavat aj domaca macka. hardcore riesenie je vysvetlit susedovi, ze ak si neporiesi zviera, zacnes mu srat a stat pred domom a obcas mu hovnom prejdes po aute 🙂 Pripadne mozes zacat vysypavat macacie puky z domu rovno pred ich vchodom, zabava zarucena 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@654852 nie nie teba, susedov.
Odpovedať
pokrop ho octom, on zdrhne a bude vás obchádzať .
Odpovedať
@silvester4 čo pokropit octom? Celý dvor?okolie celého domu?Takéto prkotinky nezaberú,tu máme označované všetko....
Odpovedať
@nesmiemzabudnut By som bol zvedavy, ci by ste boli taky zhovievavy ak by to bol kocur od Vasho suseda. @654852 obdivujem vasu trpezlivost.
Odpovedať
@mgx zavrieť do klietky, riadne ho očúrať a už nepríde
Odpovedať
@654852 asi fakt kúpiť už len toho psa a na vašu záhradu ani nekukne 😄 alebo ho odchytiť a dať kastrovať a bude pokoj on za to nemôže proste je obdobie ruje za to môžu jedine jeho priblblí majitelia
Odpovedať
@adiso nie,nie ruka on ide celoročné...to už nejde ani poriadne umyť tak je nasiaknutá omietka a kamene..
Odpovedať
@654852 oprava ruka-ruja
Odpovedať
@654852 to je divne ..asi ma nejakú poruchu 😬 my to tiež máme ten smrad pri dome ale mimo ruje je to ok
Odpovedať
Profilova fotka
@654852 Treba porozprávať so susedou ,nech to porieši a ak nie, tak potrebuje negatívnu skúsenosť . Veď keď je on sám bitkár , tak by to mal pochopiť , že ak schytá na cudzom teritóriu , že tam nemá čo robiť. Mne by to za to stálo a obetoval by som niečo zo svojho voľného času , aby som ho vymákol . Nevravím , že mu treba ublížiť , ale primeraným spôsobom si brániť svoje teritórium.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?