Su farby zo vzorkovnika pri vybere fasady totozne so skutocnostou?

Prave vyberame farbu na fasadu len neviem ci farba so vzorkovnika bude totozna so skutocnostou..ake mate skusenosti?vyberame silikonovu od baumitu..
Odpovedať
sú, ale veľa robí svetlo, treba to pozerať na dennom svetle.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak bude farebna treba mysliet na to, ze na velkej ploche ukaze tmavsie ako na malom stvorceku. Mame Baumit silikon a je totozna so vzorkou. Dali sme ale skoro najsvetlejsiu sivu. Vidno to iba ak je pod mrakom ;),inak posobi ako biela.
Odpovedať
Boli sme v Baumit-e v Lietavskej Lúčke, majú tam showroom. Mali sme vybratú farbu na fasádu, ale pre istotu sme to išli ešte omrknúť naživo. Zobrali sme si vzorky von na svetlo. Mali sme vybratý tmavší a svetlejší odtieň. Ten svetlejší sme ešte o niečo zosvetlili. Bolo to super. A je pravda, že tie farby sú úplne iné vonku na svetle. A je fajn, že tie vzorky majú formát A4.
Odpovedať
Profilova fotka
Pripájam sa k pedrečníkom... 8-) Dôležité je vyjsť z predajne na denné svetlo. farbu vybrať, číslo zapísať, avšak na fasádu dať minimálne o 1° (avšak radšej o 2°) svetlejší odtieň, lebo na veľkej ploche je to potom až nepríjemne sýte. Stačí a poobzerať naokolo, aké "prepálené" fasády mnohí ľudia v neznalosti problematiky dali... 8-)
Odpovedať
treba vybrat o jeden az dva odtiene svetlejsiu nez tu od ktorej sa odpichujete. Inak budete svietit ako kanaraci - dokazov ako ludia nevedia odhadnut sytost odtiena vidno vsade naokolo dost :-p
Odpovedať
Profilova fotka
treba si veru zobrat o par vzoriek tmavsiu... beztak si myslim ze pri tych rokoch to trosku vybledne..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
pri baumite určite
Odpovedať
Profilova fotka
@ribissi To akože vážne niekomu schválne zle radíš......? Alebo nevieš a radíš. A zle.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?