Strieška na široký múrik

Ahoj. Má niekto nejaký tip či radu, čo použiť ako striešku na malý exteriérový múrik šírky 50 cm? Dal by som tam aj nejakú klasickú múrikovú striešku, no problém je vo veľkej šírke múrika. Hneď vedľa neho sú schody na ktoré budem dávať dlažbu, rozmýšľal som dať dlažbu aj na vrch tohto múrika. Keďže ale kvôli vode musí tá "strieška" hore pretŕčať na každú stranu, obávam sa, že dlažba by tam dobre nevyzerala. Ďakujem za každý tip.
Odpovedať
napr toto https://www.akostavat.com/ako-stavat-... "Na záver ako zakončenie múru naneste zamiešané mrazuvzdorné lepidlo a nasaďte do roviny krycie platne"
Odpovedať
Ďakujem za odkaz. Problémom je tá "blbá" šírka - potrebujem tam dať "kryciu platňu", ktorá má 50 cm šírku, čo nie je úplne jednoduché zohnať, zatiaľ som našiel len klasickú betónovú striešku.
Odpovedať
bud tú klasickú betonovú striešku tam dať.. alebo betónové kocky ? alebo ma ešte napadá použiť tam škridlu v dvoch radoch? skús aj daku fotku sem dať ako to vyzerá
Odpovedať
Alebo plech
Odpovedať
podarilo sa mi v tomto rozmere najst hnedu striesku, rovnu - to sa mi tam hodi, tak overujem dostupnost a pojdem asi do toho... http://www.betonove-striesky-zilina.sk/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?