Spinava fasada od vtákov

Ako odstraniť ošpinenu fasadu od vtakov,lebo sem tam sa im podari my ju ošpiniť.Asi nehať tie hov. najprv usušiť a potom vystriekať s vabkou.Myslite že my to pojde dole,lebo mam bledu fasadu,teda sivu a tie nečistoty na dome nam až tak svietia.Dakujem za každu radu.
Odpovedať
Vyskúšam a vidím ????
Odpovedať
Profilova fotka
Prepáč, ale tie hrubky svietia neskutočne tiež.
Odpovedať
Profilova fotka
Sak normalne si najprv vapkou napeň stenu, nechaj chvilu posobit a potom oplachni s vapkou
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa osvedčil jemný kartáč, kefka so silonovými lvláknami, trocha jari, voda a je to preč
Odpovedať
@srlinka ak máš hniezdo lastovičiek daj tam pod podstavec , raz ročne vyčistíš, u nás v obci úplne zmizli , lebo to každý búral a teraz nás otravuje dotieravý hmyz.
Odpovedať
Profilova fotka
@duzu asi na tom niečo bude ;-). Doma máme 4hniezda,denne okadena vírivka, ale žiadny komár.
Odpovedať
@jankazb tak si ich pestuj , u mňa už viac ako 10 r. žiadna lastovička, či bieloritka, vírivku oveľa jednoduchšie očistíš , no komárov sa zbavíš veľmi ťažko a len na chvíľu,
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb sak ma to svoj vyznam, opodstatnenie. Ono je to bud jedno alebo druhe, ma to svoje vyhody aj nevyhody. Vapkou to pojde bez problemov :-)
Odpovedať
podla mna by sa to malo dat vpohode vystrekat, no aspon ja by som teda isto necakal na to, pokial hovna uschnu... ako potom by sa ti mohlo stat, ze sa zazeru do fasady a potom na neja co to proste ostane
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Vapkou ano ale s primeranym tlakom ... ak to nepojde tak pouzitie nejakeho cistica na anorganicke znecistenie. Ak sa to nepodari uplne tak jedine pretriet a vtakom zamedzit pristup.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?