Škrabaná alebo točená silikónová fasádna omietka ? dakujem

:-)
Odpovedať
to ako keby si sa spytal ci sa mi paci cervena alebo modra farba. Pomoze ti ked poviem, ze modra? :-D
Odpovedať
@cubicomp myslel som ci ma nejaka vyhodu oproti druhej napr ohladne toho ako skoro sa zaspini a tak pre tvoje info a modra je nic moc sorry :-)
Odpovedať
Samozrejme, ze skrabana sa skor zaspini, kedze v ryhach sa prach usadza viac ako na suchanej. Cim je ryha vecsia tym horsie, preto sa skrabane robia najcastie 1- 1,5 mm hlboke
Odpovedať
Profilova fotka
škrábaná = vyššia spotreba.
Odpovedať
Profilova fotka
@vitacit Ja by som na bežnú stavbu dal šúchanú. Môže byť špecifická stavba, kde to pýta škrabanú, ale určte je šúchaná menej problémová... 8-)
Odpovedať
mne sa viac páči rýhovaná :-)
Odpovedať
@leonardom dakujem ;-)
Odpovedať
@vitacit dost zalezi aj na tom, aky obklad ides davat na sokel, dom. Napr. k vyraznemu kamennemu obkladu moze ist kludne aj ryhovana, no napr. k jemnej tehle ide tocena. Treba si to prilozit, predstavit, pozriet kombinacie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
na dome máme škrabanú - vertikálne. Videli sme už aj škrabanú -horizontálne,ale je to des, veľmi sa usádza špina a prach a ani prípadný dážď tú špinu veľmi nezmyje.
Odpovedať
Aj my to momentalne riesime ale chceme dat Nanopor Top a ten sa ryhovanej ani nerobi tak bud dame silicon a ryhovanu alebo Nano a bohuzial tocenu.Mne sa na vyhlad viac paci ryhovana.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Hladena - 1,5 zrnitost - bezudrzbova ! - ziadne ryhy teda ziaden nafukany prach ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
predajca mi predal tocenu omietku a ja ju ryhujem vysledok: je to ako ryhovana akurat hlbky ryh nie si az do lepidla a dlzka ryh dosahuje max 4cm. Ako sa vlastne lisi tocena oproti ryhovanej kamenivom?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?