Rezacka na polystyren

Ahojte prosím Vás nemáte mi niekto náhodou zapožičať za finančnú odmenu alebo predať rezačku na polystyrén na hrúbku 20-25cm. Vopred ďakujem ak sa niekto nájde.
Odpovedať
Si postav: https://www.youtube.com/watch?v=3YLVJ... ( od 0:52 do 3:44 ). Alebo listovú pílku som videl pouzivat.
Odpovedať
Profilova fotka
@blackomt Servus, pozri si dobru rezačku na našej stranke "Rezačka na polystyrén ručná", jednoducá a nemáš problém s odporovým drôtom, ktorý sa často prepali pri tých "doma robenych" Cena zodpoveda kvalite. JE možné rezať aj podlahový polystyrén tzn. dĺžka 2,0 m marek alias marcus.sk
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Da sa to jednoducho vyrobit za par drobnych http://www.svarforum.cz/forum/viewtop...
Odpovedať
@blackomt https://dom.bazos.sk/inzerat/66980527...
Odpovedať
Profilova fotka
@blackomt ja ti viem posunúť elektric.rezačku/nôž ak budeš potrebovať okolo okien presne vyrezať,alebo prestupy cez obvod.stenu napr.rekuperácia a iné je nová použitá bude len raz momentálne si ňou pomáhame pri zateplení 25cm siv.polyst. len na našom dome,potom ju už nebudeme potrebovať. a keď budeš potrebovať spýtam sa našeho majstra či ti bude ochotný zapožičať rezačku má ju tiež novú prvýkrát použitá na našej stavbe.
Odpovedať
@marcuss clovece :D ja sa teda pohybujem vo svete, kde su drahe veci a riesim drahe nakupy, ale rezacku na PS za 2500 Eur je uz aj na mna vela :D :D :D :D... ani keby fajcila....
Odpovedať
@marcuss Ďakujem za info ale keby som sa týmto živil ,tak by som určite zvážil investíciu do kvalitnej rezačky ale ja to potrebujem len na jeden dom.
Odpovedať
@dodik13 Áno viem už som to mal aj premyslené,rúčka z rámovej píly za pár €, a ako zdroj by som mal nabíjačku na autobatériu, prípadne by som to napojil iba na autobatériu. Ale už som sa dohodol a zajtra idem zobrať reačku od nášho pomocníka Jána z modrej strechy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@blackomt nabijacku ked chces pouzit mozno nejaku staru ktora ti pojde v skrate novsie ti nepojdu. inac staci aj lacny adapter ja mam 16.5 volta a cca 2.5 A, a bezi mi to krasne k tomu som dopasoval drot :)
Odpovedať
@blackomt Ja som kupil cez ebay z tohto obchodu. Reze paradne. http://stores.ebay.de/monorahmen/
Odpovedať
Profilova fotka
@ivantausk škrtni si tam jednu nulu, stoji len 250 E .-)))
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@antonmesaros Stoji len 250 E, neviem odkial mate 2600 E .-)))
Odpovedať
Profilova fotka
@blackomt Takže je tu ešte jeden pokus za 19 E .-) Super vec, paradny noz. A nebudes mat problem s prepalenym odporovym drotom. "Izolovaný nôž STUBAI "
Odpovedať
@marcuss mozno odtialto....
Odpovedať
@keldon ktoru si kupil... su ich tam desiatky.... daj referenciu pls.
Odpovedať
@ivantausk http://www.ebay.de/itm/Typ-S1-Thermos... tuto mam.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivantausk očividne si si nevšimla, že sa jedna o rezačku na spádové kliny. To je totiž úplne iný typ. Používajú to tí, ktorý robia ploché strechy. Na budúce si zroluj radšej celú stránku dolu, tam je ten typ o ktorom som hovoril. Nejdem sa tu v tom už šprtať
Odpovedať
@marcuss ocividne si si nevsimol, ze som muz... Je to zrejme tazke z mena ivantausk... No, mas to tam ako rezacku na PS a je to rezacka na PS... Stoji 2599€ alebo nie? Myslim, ze ja som uviedol iba presne informacie a ty tu vypisujes "rozne veci"...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?