RD zateplenie cena

mám ponuku na zateplenie RD cca 250 m2 cena : 13.250,- s DPH je v tom komplet práca +materiál+doprava+lešenie ,mám zatiaľ len túto jednu ponuku a neviem že či si treba dať ešte robiť ďalšiu,dostala som na firmu odporučenie,že sú spolahlivý a kvalita super čo si myslíte o cene ???
Odpovedať
Dobra cena je okolo 30eur za meter,tak si to spocitaj
Odpovedať
Profilova fotka
@maria5 u mna 170 m2, 5500 € - v cene nobasil, lepidlo baumit, omietka baumit silikontop, hmozdiny wktherm s8 (cize nie tie najlacnejsie, ale za cca 380 €) praca, lesenie.
Odpovedať
Profilova fotka
V cene tiez este vsetky listy zakladacie, rohove, APU listy atd, sietka, atd..
Odpovedať
u nas, cca 2 tyzdne dozadu ukoncene zateplovanie. ESP isover, omietka baumit silikontop 0149, lesenie okolo celej chalupy. Islo o rekonstruovany 60 rocny dom takze steny krive, trebalo podlepovat a "hrat" sa s tym. Plocha 225m. Cena 7000€ vsetko spolu
Odpovedať
Profilova fotka
@maria5 Mnoooooo.... - trochu veľa.... Okolo 30 - 35 € zvykne stáť 1 m2 za úplne všetko. Otázku by som položil inak: Tých 250 m2 si si vypočítala Ty sama...? Lebo pri zateplení je aj nejaký ten odpad na materiáli (takže treba počítať s rezervou) a navyše za robotu sa ráta s oknami a dverami, akoby tam bola plná stena, lebo tie pižlikačky okolo okien a dverí sa tiež musia nejako vyčísliť. Čiže pýtam sa: započítali ste aj plochu stavebných otvorov? Aj sokel....? Potom to možno bude menej... Ale inak: ako píšu aj ostatní - dosť vysoká cena. Dajte naceniť aj inde. ;-)
Odpovedať
@maria5 no všetci tu píšete o cenách....No nikto nepíše najdôležitejšiu vec. Hrúbka izolantu. :-)
Odpovedať
Mam otazocku, ti co pisete ze vas prekvapilo nieco necakane na prerabke stareho domu a tak vam to zvysilo naklady, co to bolo? Dakovala
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?