Pripevnenie na zateplenu fasadu

Dobry den, kupil som synovi kovovu rebrinu na cvicenie. Rad by som ju upevnil na fasadu domu, ale mam obavu, aby sa pri zatazeni nepretlacila do polystyrenu, ktorym je dom zatepleny. Viete mi prosim poradit nejaky bezpecny a funkcny sposob uchytenia ? Foto rebriny prikladam. Vopred dakujem za kazdu dobru radu.
Odpovedať
Prebiha hadam nejdes znehodnotit dom takouto rarohou na ktorej nebude po tyzdni nikto zvicit, daj mu to dakde inde a hotovo.
Odpovedať
Som myslel ze sranduje.. Tak to zabetonuj do zene, a nie na fadadu.
Odpovedať
Keď to už veľmi chceš namontovať, tak závitovými tyčami a chemickými kotvami. MAtkami vymedziť aj pod tou rebrinou (teda medzi rebrinou a omietkou) a druhou matkou rebrinu upevniť. Dobré by boli závitové tyče aspoň 12 mm.
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte by som asi porozmýšľal, či je vhodné pripevňovať rebriny priamo na fasádu. Osobne by som to nerobil. Nepoviem, že ich teraz nevyužíva, no môže prísť čas, že ich nechá len tak ležať a čo, budete ich mať stále na fasáde, lebo ak by ste ich dali dole, ostali by po nich diery. Našiel by som im aspoň ja iné miesto.
Odpovedať
Profilova fotka
toto by som urcite neriesil na fasade.. kedy tam bude cvicit? v zime, v dazdi? v noci? vo vere? asi nie ze? najst vhodnejsie miesto
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?