Prekrytie vchodu

ahojte, potrebovala by som poradit nejaky navrh prekrytia vchodu aby to opticky zmensilo strechu dakujem za vsetky postrehy
Odpovedať
@lucietka85 daj si na dom valbovú strechu
Odpovedať
@lucietka85 sama si projektuješ? je milión možností skús tu https://www.google.sk/search?q=prekry...
Odpovedať
@lucietka85 Dorobit okno, moze byt aj na povalu, staci fix, sklo dubova kora
Odpovedať
@lucietka85 ak ten dome ste nestoji daj tu strechu nizsie vyzera to otrasne, je zbytocne vysoka, inak mi to ani nepride v mierke preco nie su dvere hore zarovno s oknami?
Odpovedať
Profilova fotka
mne uchadza zmysel toho preco je ta strecha taka vysoka, ked to vyzera tak, ze podkrovie v podstate nebude vobec nejako vyuzite na izby alebo podobne. Urcite by som to cele este zvazil a prehodnotil, ci tento projekt je ten spravny, podla mna sa to da urobit ovela praktickejsie a aj to lepsie bude vyzerat :-)
Odpovedať
@sysell okna su 140cm vysoke a kvoli kuchyni je parapet vo vyske 90cm takze by potom boli vchodove dvere 230cm aby to bolo rovno s oknami hm? podkrovie mame spravene ako ulozny priestor a este sa rozhodujeme ci dat okna z oboch stran alebo iba zozadu.
Odpovedať
Taky domcek z rozpravky :-) nizsie ju daj ak sa da. Je to skoda ze je tak vysoko a je to myslim si ze aj v praxi dost zbytocne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dal by som asi nejaku striesku nad dvere a bude vo vypadat menšie ale inak velmi dobry navrh
Odpovedať
Profilova fotka
@lucietka85 určite by som dorovnala dvere s oknami, ak nebudeš riešiť strieškou nad dvere. 230 Cm nie je vela, my mame 250. Okna su 300 ale nad vstupom mam ponad chodník potiahnutú taku striesku, je to lepsie keď na teba neprší keď vyjdeš z domu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?