Posuvné slnolamy alebo paravány - máte skúsenosť?

Dobry den, nemate prosim skusenosti alebo kontakt na vyrobu + montaz posuvnych panelov (slnolamov / paravanov) pre umiestnenie na terase? Cela juzna strana terasy je v lete prepalena slnkom a posuvne panely by umoznili vhodnu regulaciu zatienenia podla dennej doby. Na webe som nenasiel takmer ziadny kontakt na montaz takychto panelov (velke firmy ktore riesia velke projekty samozrejme neuvazujem, kedze pre nich je to zanedbatelna zakazka) a ine firmy riesia skor posuvne okenice ale nie riesenia na terasy. dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@markus238 - ako si sa nakoniec rozhodol? Zohnal si nejaké referencie?
Odpovedať
Praveze absolutne nic, ziadny dodavatel ktory by to vedel urobit. Sice nejaka cenova ponuka z hlinikovyvh panelov bola ale cena bola astronomicka. Jedine cenovo dostupne riesenie by bolo s drevenymi panelmi ale nenasiel som nikoho kto by s tym mal na terasach skusenosti. Na jar to este skusim skonzultovat s jednou firmou a uvidim (http://www.drevenerolety.sk).
Odpovedať
Profilova fotka
Sameho ma zaujimalo ci to na Slovensku niekto robi. Ako pisete vela toho nie je. Nasiel som len Almon ale ten ste asi skusali. Potom skor skusit v Cechach. Zaujimala by ma cenova ponuka na hlinikove.
Odpovedať
skuste hladat aj pod posuvne okenice...naslo mi par firiem, Profirol mam uz dlho napisanu poziadavku, no zatial neodpisali..iba, ze sa ozvu, ze to ma kolega na starosti...ja chcem len na lodziu ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@markus238 chcem sa opytat ci mate tie slnolaly tiez to chcem na terasu presne ako vy ale asi pevne.nechcem ist do dreva to treba osetrovat.vzdy ked sme dali na lacnejisiu variantu olutovali sme.
Odpovedať
@lussyxy bohuzial zatial sa mi nepodarilo zohnat dodavatela ktory by ponukal jednoduche a lahke riesenie, systemove riesenia pouzivane ako posuvne okenice su dost drahe a prilis robustne riesenia. Preferoval by som nieco ako na tomto dome http://mojdom.zoznam.sk/cl/10063/1621... ale bohuzial neviem kto to vyrobil / dodal.
Odpovedať
Profilova fotka
Možno by ste mohli popozerať aj po plastovimy plachtách. Také ako sa používajú na rôzne stany a prístrešky. Dajú sa spraviť rôzne....s oknami (prehľadný plast) alebo rôzne farebné. Uchytenie buď na zámky, sponovacie gumy atď. Na jeseň to zvesíš zroluješ a schovavaš :-D
Odpovedať
@markus238 U nas posuvne systemy robi firma montalu. Skus sa na nich nakontaktovat. Podla mna co som videl vyrobu tak by to pravdepodobne vedeli urobit. Otazna je uz len cena :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
a co tito? : https://www.wood-holzstenko.sk/slnolamy/
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Dobrý deň, chcela by som obnoviť tému slnolamov, zohnali ste niekoho?
Odpovedať
@veronikamokrasova Dobry den, nakoniec som to vzdal, kedze cenovo by to bolo dost nad zamyslany limit. A navyse by sa muselo vrtat do dlazby, cim by sa narusila a casom by mohla zatekat voda. Nakoniec som to realizoval za zlomok ceny tieniacou plachtou, ktora tieni 1m od podhladu a pred slnkom ochrani okna aby sa neprehrievali.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?