Poradí mi niekto alebo mi pošle fotku zo svojej fasády domu v kombinácií drevo + fasáda ?.

Máme vidiecky starší domček s plánovanou tmávobordovou strechou, od ktorej nadol do 1/3 okien nadzemného podlažia je drevený obklad po celom obvode domu. Akurát nevieme, akej farby dať zbytok fasády /prízemie/. Drevený obklad sme dávali tohto roku a vo fasáde chceme pokračovať buď v jeseni alebo na jar budúceho roka. Prikladám aj foto. Momentálne rozmýšľame nad fasádnou farbou domu, tak čo vy nato?
Odpovedať
Profilova fotka
Dala by som tmavsi kamen. A strechu by som potom dala bud coko hnedu alebo ciernu. Bolo by to elegantne s horskym nadychom. Cervene strechy sa k drevu moc nehodia. http://www.kamenmarket.sk/andezit-a2-...
Odpovedať
@lydia_b Ďakujem Vám veľmi pekne za radu, už som nedúfala, že na moju otázku sa mi niekto ozve. Pozrieme sa na túto stánku spoločne s manželom. Teraz v jari to chceme riešiť /tu druhú/ spodnú časť fasády. Uvažovali sme nad tmavohnedou strechou, maslovou alebo čistou bielou farbou fasády a s cokľom zo štiepaného kameňa /ešte po mojich starých rodičoch nám doma ostali kamenné dosky/.
Odpovedať
@madlin tmava strecha, drevo (skoda ze nie je iny odtien), bledozelena, siva, seda, svetle kapucino, latte, tepla biela, kremova..urcite nie studenu bielu.. inspiracie: http://www.modrastrecha.sk/blog/lofo/... http://www.vrata-dvere.cz/show_img.ph... http://www.asb-portal.cz/fotogalerie/...
Odpovedať
@hroma Vrelé dik aj Vám za námet. Áno, uvažovali sme aj presne nad spomínanou farbou kapucino a tiež aj nad olivovo zelenou, ale som rada, že ste mi potvridili vylúčenie bielej. Na 1.miesto som dávala krémovú /vraj existujú aj nejaké perleťové svetlé farby,možno aj krémová/. Na strechu mi viac sedí spomínaná farba /lydiou_b/ - čokohnedá. Momentálne je už drevený obklad podľa mňa maličkato tmavší asi vplyvom vonkajšieho počasia. Pozdravujem a prajem všetko dobre.
Odpovedať
fasadu dajte ton v tone k drevu, ale nie prilis bledu, lebo vam to rozdeli dom na 2 polovice a to nebude pekne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?