Penetrovanie fasady

Profilova fotka
Ahojte, viete poradit ci je potrebne penetrovanie sietky s lepidlom kedze este tento rok nejdem robit finalnu vrstvu (omietku) na fasade? Vieceri mi vraveli ze v pripade ze lepidlo viac krat oprsi je lepsie ak to bude napenetrovane. Ak natriem ten penetrak, mozem potom pred fasadou natiahnut vyrovnavajucu vrstvu lepidla? Odbornici to nazyvaju mlieko, alebo podobne....Dakujem za rady.
Odpovedať
@piti255 azi je skoda penetrevat ked das zas lepidlo, rovno to lepidlo dorob uz teraz
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell uz to teraz nejde, nestiham to. Pocuj, tvoj nazor na stablon (podbitie strechy)? Moze ist OSB 12mm? Niesom si isty s hrubkou, ci sa to nejak nebude vlnit tym ze to je 12mm....Nemam nejake velke rozmeri pod strechou, ale predsa. Stacila by 12mm?? Co sa tyka penetrovania, nebol by problem ak to predsa napenetrujem a potom na to buduci rok natiahnem znova lepidlo?
Odpovedať
Profilova fotka
ziaden problem nebude... funkcia penetraku: Penetračný - zvyšuje priľnavosť k podkladu (tzv. kotvenie), pevnosť a pružnosť Impregnačný - zvyšuje odolnosť proti poveternostným vplyvom vrátane UV žiarenia. Myslim, ze penetrakom sa neda nic pokazit. Prezilo by to aj bez neho.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?