Oprava vonkajšieho mura

Pozdravujem. Chcel by som sa opytat na dalsi postup pri oprave murika popri starsom dome. Opravujem mur ktory bol dost popraskany a oddelovali sa z neho casti. Vsetko co islo dole som poodbijal napenentroval a nahadzal spric od firmy Baumit. Neskor som hrube nerovnosti zrovnal hrubou jadrovou omietkou. Teraz by som chcel na jemne vyhladenie pouzit jemnu stukovu omietku od firmy kvk. Je mozne dat do prvej nanesenej vrstvy este sietku. Resp. je to vhodne. Pred tymto murom som robil jeden mensi kde okrem spricu som postupoval podobne a ta finalna vrstva ma mikro praskliny dokonca na jednom mieste kde to prasklo po poklepani pocut duty zvuk a myslim ze sa to bude dat aj lahko odlupnut. Neviem kde bola chyba. Dakujem za kazdy nazor.
Odpovedať
Teplo nebolo, robil som to v case ked bola vonkajsia teplota cca 23-24 stupnov. Podiel v tej zmesi od KVK nepoznam. Na tu sietku som sa skor pytal ci je mozne ju pouzit aj v prvej vrstve tej stukovej omietky.?
Odpovedať
Múr treba vystriekat vapkou,potom spric,.múrik sa nesmie zaprasit od prachu ,dobre dať vrchnú omietku do 48 hodín ,alebo podľa baumitu...na to by som dal vonkajšiu sanacnu omietku na sokly,a na to štuk sanacnu ,alebo by som použil jednovrstvovu sanacnu omietku....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?