Obklad sokla hrubý do 1,5 cm

potrebujeme na sokel obklad max. 1,5 cm hruby. niekde som davnejsie videla na sokli - nazvala by som to obkladacky, lebo mi to tak z blizsieho pohladu vypadalo, ale bolo to relefove, t. j. nie rovnakej hrubky (nerovnost asi ako toto http://www.atptrade.sk/image/staticke..., ale vyzeralo to uplne inak). na nete som nic take nenasla, vsade je len betonova imitacia kamena a podobne a na strankach vyrobcov obkladov som neobjavila nic podobne. neviete mi nahodou poradit?
Odpovedať
Profilova fotka
niečo takéto?
Odpovedať
moze byt, iba to musi splnat zakladnu poziadavku do 1,5 cm hrube. lebo najskor musime najst material, az potom farbu :-). v krajnom pripade je riesenim marmolit, alebo este krajnejsie rovnaka fasadna omietka (v inej farbe) ako je fasada. ale radsej by sme nejaky obklad... takze co je to zac ? aspon vyrobca, alebo nazov, uz to nejako najdem bud na nete, alebo v stavebninach budem vediet na co sa pytat
Odpovedať
Profilova fotka
@jana_v Ahoj, da sa uvazovat o nasledovnom obklade, hrubka je 0,4 mm, vaha cca 4,5 kg / m2. Na vyber je mnoho odtienov i reliefov, bud v prevedeni tehla, alebo pieskovec. Ak by ste o tom uvazovali, idealne je pozriet si hotovu realizaciu vo Vasom okoli - vieme odporucit. Ak mate akekolvek otazky, radi zodpovieme.
Odpovedať
Také obkladačky, resp. fasádne obklady má Mercury market, videla som aj na stránke rasub, minulý týž. sme ich kupovali v Poľsku,, konkrétne obklad Canella terra, asi 3 eurá lacnejšie na metri.
Odpovedať
dakujem za odpovede, nakoniec sme minuly tyzden objavili v merkury obklad a jeden (0,8cm hruby) sme vybrali. taketo sparovane "tehlicky" by zrejme nevyzerali dobre na 15 cm vyske sokla, rozmery niektorych takýchto su take, ze ani 2 cele rady by nevysli a to by uz naozaj nebolo pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa paci travertin, sice ma hrubku 2 cm
Odpovedať
Profilova fotka
@jana_v dobry den, uz len doplnim informaciu - tento holadsky obklad sa bezne lepi aj na sokle o vyske 15 cm, to znamena 2 cele rady. Rozmer jedneho pasika je 240 mm x 71mm. Je taktiez mozne pouzit mensie pasiky o rozmere 210 x 50 mm, co by znamenalo takmer 3 cele rady pri uzsej spare. Pre predstavu, posielam foto takejto realizacie - je to ten vacsi rozmer:
Odpovedať
@elastolitheu dakujem za fotku, vyzera to o kus lepsie ako som si myslela, ale uz mame dovezeny doma. @johny18 nam sa tiez vselico paci, dokonca sme sa na viacerych aj zhodli, pokial sme nezistili, ze vybrate je hrubsie, ako mozme mat. 2-centimetrovy by uz pretrcal pred fasadu a to by nevyzeralo dobre a zrejme by to zatekalo a opadavalo. nas limitovalo to, ze sme uz zvonka nezateplovali, lebo polystyren je uz v mure, tak nam zostal na sokel taky uzky priestor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?