Nemáte fotky bordovej fasády domu?

Chcem sa spýtať či má niekto bordovú fasádu domu. Rozmýšlame nad touto farbou fasády s bielym kameňom. Nenašla som žiadne foto bordovej fasády, tak by som chcela niekoho poprosiť kto má takúto fasádu či by nemohol poskytnúť nejaké foto. Vopred ďakujem.
Odpovedať
@nikol7777 foto žiaľ neposkytnem, lebo dom s fasádou tejto farby má moja kamarátka - ale vyzerá to perfektne. Dom bol pôvodne žltý a nedávno urobili novú fasádu a naozaj ten dom vyzerá krásne.
Odpovedať
Okolo jedneho takeho chodime skoro denne. Podla mna to nevyzera dobre, ale kazdemu sa ine paci. Foto tiez nedam, lebo to nie je moj dom.
Odpovedať
ryja nemohla by si sa spýtať kamarátky či by ti nemohla poskytnúť nejaké foto? Mohla by si my ho poslať do IP ak to nechceš zverejňovať verejne moc by mi to pomohlo.Diky
Odpovedať
Profilova fotka
nasi znami maju bordovo cervenu fasadu kombinovanu so sivou... vyzera to uzasne, kedže dom je v modernom style :)
Odpovedať
nasla som nieco taketo..
Odpovedať
pardon..
Odpovedať
Problem s tmavymi odtienmi je, ze vyrobca ma urcene cislo (jas) a vsetky tmavsie odtiene len na vlastne riziko pokial je pod tym tepelna izolacia. V lete sa ta omietka velmi prehrieva - ma hrubku 1,5 cm-2cm a tepelna izolacia nepusti teplo smerom do stavby. Takze mozu nastat poskodenia a vyrobca da ruky prec. Prever si to u vyrobcu vasho typu fasady ako je to u neho.
Odpovedať
Profilova fotka
poznam jeden bordovo - sedy a ta bordova zo slnecnej strany je uplne ina ako zo severnej, myslim, ze aj slnko urobi svoje.....................
Odpovedať
Pokial viem, vsetci vyrobcovia odporucaju tmavsie odtiene len ako doplnkove. Preco, mrkni napr. sem http://lepsiebyvanie.centrum.sk/stavi.... Moze to vyzerat pekne, ale kvoli tym dovodom sme aj my upustili od tmavsej fasady.
Odpovedať
Profilova fotka
Jedna vec su syte farby, druha odtien.... pokial ide o odtien, tak bordova nie je az taka zla, ale pokial ide o sytost, tak to je samozrejme riziko... Odtiene zltej, okrovej, hnedej a aj bordovej su z anorganickych pigmentov, odtiene akoze zvrhle- bledozelene, napr. modre atd su casto z organickych pigmentov, ktore nie su az take stabilne... Pokial ide este o tu sytost, tak vyrobcovia musia casto pri miesani uberat TiO2, co robi kryciu schopnost farby...nakolko s vyssim obsahom bieleho pigmentu nie je mozne potom vlastne ani namiesat take syte a tmave odtiene...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?