NÁVRH NAŠEJ FASÁDY

Ahojte takto sme si navrhli našu fasádu. Obklad Považan. Robene v programe 3D Sweet Home. Naša obľúbená farba hnedá tak niečo na tento spôsob.
Odpovedať
Ja by som kamen nedavala az po zem ale len po soklik, tak ako to mas na poslednom obrazku pod oknom celkom vlavo.
Odpovedať
@mimidlo Ahoj vsade bude iba po sokel , len sa mi uz s tym nechcelo paprat. Este budeme musieť ist osobme pozrieť vzorkovnik pretoze aj ked som aplikoval tu farbu z Baumit vzorkovnika vyzera to inakšie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
Prosim poradte program na navrh fasady domu
Odpovedať
Profilova fotka
@blackomt celkovo sa obrázok javí tmavšie, preto tá farba môže vyzerať v návrhu inak. Baumit ma vo vzorkovníku na svojej stránke celkom reálne zobrazené jednotlivé odtiene, tak na začiatok si môžete porovnať aj s tými. Potom overiť fyzickým vzorkovníkom a najlepšie ešte vyžiadať priamo vzorku nanesenú na nejaký materiál. Čo sa týka Vášho návrhu tak, keby ste si urobili vizualizáciu kde bude obklad len po sokel, ukázalo by sa Vám to inak. Vzniknú pod oknami len tenké prúžky, ktore tú fasadu rozbijú. Použite ten obklad radšej už aj na sokel. prípadne nahraďte ten v návrhu tmavou farbou čo je na sokli. Izolovaný svetlý lem to oživuje ale tým, že to je pri dverách na terasu bude sa špiniť od rúk. Možno tam skôr použiť tu najmavšiu farbu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?