Napenetrovať podklad pred zimou?

Ahojte Mám sieťku a lepidlo už dva týždne a veru počasie už nevyzeraá, že stihnem natiahnuť farbu. Farbu mám síce kúpenú SILIKONTOP od baumitu ale nevidím to reálne. Napenetrovať podklad pred zimou a potom pre ťahaním farby ešte raz?
Odpovedať
Preco by si to nestihol. Do zimy je ešte pár týždňov. Ale keď si povieš, že kašleš na to, ved zajtra môže napadnúť meter snehu, tak prosím..
Odpovedať
@andiablo nie
Odpovedať
@worker_falcon @spiderhst byvam na kysuciach to je ten problem. Na budúci týždeň hlásia na noc okolo 8 stupňov. Zajtra penetrujem a pondelok -utorok konečná.
Odpovedať
@spiderhst Preco nie? Tiez planujem fasadu s lepidlom este napenetrovat kvoli dodatocnej ochrane a nechat to tak na zimu. Potom pred nanasanim dalsej vrstvy sa napenetruje este raz.
Odpovedať
stierku ešte stihneš, ak nie nič už nerob, na jar dáš znovu tenučkú vrstvu lepidla ak bude treba, Ja som mal takto jednu vrstvu v jesen, po zime také omliekovanie lepidlom znova - penetrak - stierka-
Odpovedať
Presne dnes nam vravel "stavebny dozor", ze nepenetrovat. Nic by sa nestalo. Akurat pred omietkou by si musel este raz.
Odpovedať
@rillwen @andiablo aka je funkcia napenetrovania podkladu?
Odpovedať
@spiderhst asi aby si to clovek natrenoval, ked to bude robit na jar znova.
Odpovedať
@spiderhst @gashtaan Mozno je to iba dalsia z tych urban legends, ale penetrak by mal uzatvarat mikrotrhliny a chyby v lepidle. To potom nenasava az tak vodu, co je v zime iba plus. Nakoniec, aj v technickych listoch penetrakov sa uvadza ze "zvysuje hydrofobnost podkladu". Cena za penetrak je par desiatok eur na cely dom, praca jednoducha, tak preco nie...
Odpovedať
http://www.baumit.sk/pimdam/SK/pdb/PD... "Náter je vhodný aj ako doplnková hydrofobizácia podkladu" takze tak.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?