Nalepky na rynach

Profilova fotka
Prosim vas ako odstranime zapecene nalepky na rynach??? Keď e nam nepovedali ze ich mame dat dole tak sa tam zapiekli :( dakujem pekne
Odpovedať
skuste teplovzdusnou pistolou (https://www.youtube.com/watch?v=poIqq...)
Odpovedať
@igor20030 Myslím, že by sa pod vysokou teplotou mohla poškodit farba. @cukrovinka My sme mali tento problém s parapetami. Nakúpili sme špeciálne prípravky a nakoniec to išlo najlepšie s redidlom a škrabkou na sklokeramickú varnú dosku. My sme to mali ale fest zapečené a u vás by mohol pomoct aj aceton, ktorý nie je až tak agresívny ako riedidlo. Skúsit naniest na handru a stierat dolu. Držím palce!
Odpovedať
@cukrovinka ake su tie ryny? Plastove? Pozinkovane? Natrete syntetickou farbou? Foto?
Odpovedať
@cukrovinka kto vam to mal povedat, ze tie nalepky mate dat dole?
Odpovedať
Natriet olejom, nechat posobit a potom umyt drsnou stranou hubky na riad. Ked su dobre pripecene, tak to moze chvilu trvat, mozno ten olej budete natierat niekolkokrat, ale lepidlo od oleja zmakne a potom to ide krasne dole. Ked to nie su pozinkovane alebo medene ryny, neskusala by som ziadne experimenty s riedidlami ani teplovzdusnu pistol ani nic co by poskodilo lakoplastovany povrch.
Odpovedať
Mne strechari povedali, ze ich nemam davat dolu, az ked sa spravi fasada. No este ze viem citat a na kazdej folii na rine bolo napisane odstrante foliu do 15 dni.
Odpovedať
Profilova fotka
Nam to šlo najlepsie liehom ..skúšali sme riedidlom aj techn benzínom
Odpovedať
nenapisali ste z akeho materialu mate zvody. v kazdom pripade na kusku sa da otestovat akakolvek technika a nasledne sa rozhodnut. inak montoval som jeden zvod co 2 roky lezal na povale a plastova folia isla dole bez problemov - farebny pozink od KJG.
Odpovedať
@igor20030 lezal na povala, takze slniecko ho neopekalo. V tom slniecku je najvacsi problem pri nalepkach
Odpovedať
Skus ako ti tu niekto radil teplovzdušnú pištoĺno pomaly s ňou, slabšie a v kombinácíí lieh, to tiež niekto spomenul, v žiadnom prípade nepoužívaj nič drsne, poškriabeš si to, a ak by náhodou sa tak stalo, ak vieš číslo farby kúpíš opravný sprej, najlepšie u dodávateĺa plechu.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem vam...skusim nieco z vasich rad :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?