Najlacnejšia silikónová omietka na západnom Slovensku

Ahojte, viete mi poradiť prosím vás ak ste teraz niekedy kupovali silikónovú omietku, a robili ste si prieskum cien,kde ste kúpili najlacnejšiu? chcela by som hladenu zrno max 2,0. Dakujem veľmi mi pomôžete j.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankariso na hľadanú je najlepšie použiť 1.5. Zrno.baumit je pecka materiál. A konkurencia je kema. Maju tie iste vzorkovniky a len to ze kema je zo slovinska.a je lacnejšia.
Odpovedať
baumit -40%. moze byt?
Odpovedať
viem že kema zrno 2mm na 100 m2 aj spenetrakom (všetko vo farbe) 370 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankariso Servus Janka-riso Aj keď sa to priamo netýka tvojej otázky, predpokladám že plánujete zatepľovať. Preto keď to budete robiť, nezabudnite si pozrieť môj blog ohľadom chýb, ktoré sa pri zatepľovaní robia. http://www.modrastrecha.sk/catalog/ve... MARCUS
Odpovedať
ahojte, takže nakoniec sme sa rozhodli pre systém bolfix...( biela bez pigmentu, svetlo sivá a tmavosivá) videli sme urobené domy, tak sa necháme dúfam, že príjemne prekvapiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mslavik ja by som si ju prosila :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme davali mapei graffiato zrno tusim 1.8 ... ja som spokojna da sa pekne umyvat ... cena za vedro 20 kg bola 40 eur s danou ..
Odpovedať
Profilova fotka
weber terranova - silikónová omietka 30kg vedro za 54 eur, z vedra spravíte pri 1,5mm hladenej asi 11m2. je to top značka na trhu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?