Môžem patinovať fasádu na starom dome?

Chcela by som sa opytat na Vas nazor na to, ci je vkusne patinovat novu fasadu domu. Kupili sme storocny dom, na kt. ideme opravovat a natierat fasadu. Chcela by som , aby dom nesvietil novotou, ale skor zapadol do okolia. Mam skusenosti s patinou na stenach v interieri, ale bojim sa, ci to na fasade nebude uz posobit ako gyc, predsa len je to viac na ociach vsetkym. Chcela by som dosiahnut efekt stareho oplieskaneho domu, aby to prosto vyzeralo tak, akoby to nebolo natrete vcera. Myslite, ze je to uz privela? dakujem za kazdy nazor
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám takisto skúsenosť len s patinovaním interiéru, ale určite by sa to dalo vyskúšať na menšom kúsku a podľa toho sa rozhodnúť, ja si myslím že to vôbec nie je taký šialený nápad, len to urobiť tak, aby tá patina vyzerala dôveryhodne. :-)
Odpovedať
No my sme chceli to isté, dokonca sme majstrovi dali celú zadnú stenu, aby si to skúsil (na naše riziko), ale ani len vyskúšať to nechcel... Nebojte sa, keď to bude dobre spravené, bude to super. Ale nájsť na to skúseného majstra, to nebude také ľahké... Ak sa Vám to podarí, dajte potom fotky, som zvedavá:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?