Máte skúsenosť s premalovaním farby fasády

Dobrý deň,chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosť s premalovaním silikónovej fasády. Dorobili nám ju tento týžden :-( ale vôbec sme sa nestotožnili s farbou...proste sme netrafili odtieň, hoci na vzorke sa nam veľmi páčil.Ak to niekto robil koľko vás to cca vyšlo a je to OK,nie sú fľaky? Ďakujem.
Odpovedať
@mirka2701 dobre by padla fotka. Po čase si zvyknete, ako aj ja som si zvykol a už by som ani inú farbu nechcel.
Odpovedať
@viktor811 vraj clovek si zvykne aj na sibenocu :-N
Odpovedať
Mna len mrzi ze sme sa na to tesili a miesto toho som sklamana.. :-|
Odpovedať
@mirka2701 nič tomu nechýba, je to fajn a skoro ste trafili našu farbu.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa to paci. A pasuje k streche
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka2701 nerieš premaľovanie, veď to vyzerá fajn 8-) :-) ...len sa s tým stotožnite a uvidíš, že po čase sa ti začne aj páčiť..a ešte aj ušetríš 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka2701 Nechajte to takto, veď je to pekná farba :) Veď na vzorke sa vám páčila, zvyknete si na to uvidíš :) Nechajte si to tak aspoň mesiac dva a potom keď si na to nezvyknete tak potom to riešte :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ludkovia ale ona sa nepyta ci to ma nechat alebo nema... ani ci sa vam to paci alebo nie... (podla mna to pekne veru neni)... chce vediet ci sa to moze premalovat... osobne si myslim ze nema byt preco problem premalovat to...
Odpovedať
@mirka2701 urcite sa do pretriet, su na trhu silikonove fasadne farby, len si treba podrobne nastudovat ako na vec, ci je potrebna penetracia, ci nie, ako nanasat. Najlepsie precitat technicky list a kompletny navod ku kazdej farbe, ist podla toho co odporuca vyrobca. Vsetko aj navody aj technicke listy su dostupne na nete a kazdy vyrobca ma svoj web, kde vies aj kontaktovat technicku podporu, kde ti poradia ak nevies co dalej.
Odpovedať
@mirka2701 Mne to príde dobré, páči sa mi to a dobre to ide aj s farebnou kombináciou strechy. Určite by som nemenil za žiadnu oranžovú alebo žltú. Toto je decentný.
Odpovedať
Inak keď sa nájde schopný človek, tak ide všetko zmeniť.
Odpovedať
Je to decentné, jednoduché, nekričí to a na veľkosť domu nenápadné. Mne sa to veľmi páči, aj moja neterka má túto istú farbičku. Ešte červené muškáty do okna a obrázok ako vyšitý.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Odtieň je fajn. Premaľovanie by stálo cca 10€(farba,práca,lešenie). Zvyknete si.
Odpovedať
mali sme rovnaky problem ... silikonova farba fasady nesadla premalovali sme to silikonovou farbou rovnakaj znacky ako fasada a je to OK ziaden problem
Odpovedať
Urcite sa da, sef uz striekal novu farbu hned po dvoch dnoch, lebo sa zamenili odtiene...ale ja na vasom mieste pockam, mozno si zvyknete....ak mate peniaze nazvys, tak kludne dajte prestriekat, flaky som nevidel, ale to zasa asi zalezi aj od praxe...
Odpovedať
@mirka2701 ako ste to vyriesili? Zvykate si alebo budete malovat?
Odpovedať
Zatial sme to nepremalovali,ale stotoznena som s tym neni vobec..dostali sme ponuku na premalovanie za 8 eur meter aj s farbou a robotou...uvidime vravia mi aby som to nechala cez zimu vraj to trocha vybledne ale moc tomu neverim :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?