Máte skúsenosť s fasádnou omietkou s textúrou dreva?

kedze vsetci ma odhovaraju od oblozenia fasady drevom a dreveny vzor ma stale laka, zistila som ze existuje fasada s texturou dreva (http://www.asb.sk/stavebnictvo/staveb...) ale chcela by som vediet, ci ma niekto s tym osobne skusenosti. dakujem za kazdu radu :-)
Odpovedať
ten postup sa bežne používa pri interiérových dekoračných omietkach (pre mňa je to TOP vzor pre dekoračné omietky). Nemyslím si, že by bola vhodná ako exteriérová. A ten dekor určite nespravíš do exteriérovej omietky (ibažeby si vyskúšala a presvedčila ma o opaku :-D ) Musí to byť špeciálna jemná zmes, ale ak nejakú takú fasádnu nájdeš, tak v princípe by problém nemal byť. Na tvojom mieste by som asi takú hľadal, našiel a kúpil najmenšie balenie, a vyskúšal. Uvidela by si, či výsledok stojí za to, alebo hľadať ďalej, alebo kašlať na to.
Odpovedať
STO má v portfóliu aj takúto fasádnu omietku http://www.sto.sk/138548_SK-Kreat%C3%...
Odpovedať
tu je pouzita z weberu http://on.fb.me/1xEptjH
Odpovedať
aj tu na streche je par domov, dke je pouzita takato fasadna omietka s texturou dreva... tiez sa po nej obzerame, no my sme priklonení skor k drevenemu obkladu , zrejme nas neodhovoria ani reci typu, ze sa o to budeme musiet starat / starat sa treba o vsetko /
Odpovedať
CERESIT CT 720 VISAGE omietka s dizajnom dreva.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?