Kto mi urobí návrh fasády?

Profilova fotka
Ahojte strecháci kto by mi vedel urobiť navrch fasády +kamen (dlažba, imitacia dreva..)Na takýto domcek??. Bola by som vám vďačná. .. ;-)
Odpovedať
Nechces si to vyskusat sama? Skus pozriet cemix alebo napriklad ceretherm, tam sa daju vytvorit navrhy fasady, len otazkou je, ci chces do toho investovat cas alebo ci ti bude lepsie to dat niekomu spravit a len sa potom na to pozriet ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adam_matik idem to skúsiť pozrieť. . Možno niečo aj vznikne... Alebo niekoho kto by to vedel urobiť myslím profesionala...
Odpovedať
Profilova fotka
Pisem Ti do internej posty. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
V mnohych predajniach, kde predavaju fasady, tak ti vedia spravit aj samotny navrh. Mozno by si to mohla vyskusat aj tak
Odpovedať
Profilova fotka
@jajussska neviem si tu predstavit ani jednomz toho co pises, dala by som len jednu farbu bielu ale len velmi slabucky odtien svetlosivej pripadne inej skorobielej-))
Odpovedať
Profilova fotka
@bambula626 no ja si to viem trošku predstaviť. . svetlosivu ani bielu nechceme dávať nepáči sa mi to ako sme pri ceste kde sa dosť prašI. .. takže určite takýmto svetým farbám sa chceme vyhnúť. Ale dakujem za radu... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jajussska kamarat dal cely dom svetlunkosivu a vyzera nadherne, paci sa mi, ze to nerozbil inou farbou, myslis ze na tom tak vidno prach? Bielu v takom pripade urcite nie . Tmave farby na fasade- ak mas zateplene eps- viac sa ti prehrieva... ked tak prave drevo neuvazujes??
Odpovedať
Profilova fotka
Nie zas takú tmavú svetlohnedu alebO hnedú nič tmavé. .. drevo je na údržbu zložite. . Máme drevené podbitky A je stým robota...takže niečo bezudrzbove
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?