Krikľavo-zelená fasáda

Profilova fotka
Ahojte, nemozem najst ziadny obrazok bielo/šedej fasády s kombinaciou s kriklavo-zelenym ? nemáte niekto? :-S
Odpovedať
1
2
nieco take?
Odpovedať
Wow?
Odpovedať
Profilova fotka
uff :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zateplovaniedomoveu @dany30 PAŇEBOŽENAŇEBEŠI... Ta to co....?! Teskomobájl...?
Odpovedať
Dobre to je. Keby tej zelenej bolo o 80% menej.
Odpovedať
Zvol radsej jemnejsie farby,aby vas dom nebol ako past na oko... :-D Ja ked vidavam tie cukrikovo farebne domy, tak rozmyslam,co za ludi tam byva a preco volia tie "mačkažaky" na fasadu. Ako sa hovori : menej je niekedy viac ;-)
Odpovedať
nieco take ta ista stavba ale iny pohlad
Odpovedať
Co mate proti zelenej? My mame zeleno-zeleny :)
Odpovedať
@majki555 ja si pri tych domoch vzdy pomyslim, ze ta konkretna farba bola v akcii :-D
Odpovedať
@manilla ja ked odem autom po niektorych dedinkach a tam fasady vsetko syte kriciace farby tak mi to pride take lentilkovo....:-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tak náhodou foto vyššie sú fajn. Ale ak s tým natru celý dom, tak to kole oči. A modrá je ešte horšia
Odpovedať
kolko ludi tolko chuti vecna dilema pri vybere farby 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Zlate Taliansko, Francuzsko, Spanielsko. Bezne sa stava, ze mesto/obec dovoli len vyber z 3 farieb, tam taketo abnormality nehrozia. Toto je opticky smog. Velmi lutujem susedov, ktori sa na to musia denne pozerat. Urcite si taky grc nedali do interieru.
Odpovedať
mne sa ten dom celkom paci...
Odpovedať
@stowasser a co tak iba sivu betonovu panelakovu?
Odpovedať
Profilova fotka
Myslela som niečo jemnejšie, napr.rámovanie okien a soklu. ;-) Tieto fotky sú už divočina :-D
Odpovedať
Nabral som odvahu a este raz som si pozrel tie fotky. Je to neuveritelna zmes tvarov, farieb, materialov. Je to obraz dnesneho stavebnictva. Investor zaplatil, investor ma. Zial nevie posudit, ze dostal nekvalitny projekt v nekvalitnom obale. Len dufam, ze vnutri to je inak. PS Na novostavbe by v dnesnej dobe mal byt kladeny maximalny doraz aj na detaily ako su tepelne mosty, tato stavba nie je toho dobrym prikladom.
Odpovedať
Profilova fotka
pekna praca
Odpovedať
@stowasser a ked su tam tepelne mosty?to by som bral aj ja taku technoloígiu amo nate vy termovizia z fotiek :-D
Odpovedať
mozno vas potesi pohlad na nieco jednoduchsie ;-)
Odpovedať
@zateplovaniedomoveu Vas zmysel pre humor sa mi paci :) Veru rad by som mal termoviziu v oku, to by sa mi zilo.. zatial si vsak musim vystacit s pohladom na vami uploadnute fotky.
Odpovedať
@stowasser ale mne vas pohlad nestaci 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
vraj zelena upokojuje, ale mna na vonkajsej fasade akurat tak irituje :)
Odpovedať
Mne sa to nahodou paci :-) Uz ani pri zateplovani panelakov sa nepouziva nudna siva ci biela, ale vyrazne farby, kombinacie 2-3 farieb.... Je to prijemne ozivenie. Preco by vsetky domy mali byt len sive, biele,ci hnede??? Vsak toto je pekne. Vsak nie je cely ten dom zeleny, len cast..... Na mna to posobi velmi dobre.....
Odpovedať
Moji rodičia si dávali novú fasádu na dom presne tento odtien zelenej je úžasný zo staršieho domu urobili nádherný dom. tá farba v kombinácií zo šedou. Aspon vidno, že na tom dome je nejaká farba a nie tie smotánkové alebo biele farby na domoch môj názor. :-)
Odpovedať
@p_451 presne ja suhlasim :-) tiez si myslim, ze niektore domy su tak nudne biele alebo sive, ze by nutne potrebovali aspon pasik nejakej farby pre ozivenie :-) Ako pisala jedna pani,ze ked vidi takuto farbu ma pocit ze ta farba bola prave v akcii..... Ja naopak mam pocit,ze majitelia fadnych bielych ci bezovych domov maju take farby preto ze su najlacnejsie..... Farba doda tomu domu zivot,smrnc....Napovie,ze v dome byvaju kreativni ludia ktori sa farieb neboja
Odpovedať
Profilova fotka
Dámy a páni... Keď tu ešte raz pozerám tie fotky s papagájovou zelenou fasádou, kombinovanou s umelou bridlicou, vravím si: áno toto je trest. Trest za to, že nás komerčné televízie kŕmia Nákupnými maniačkami, Geissenovcami, Mojsejovcami, Kleopatrami z Turca... Bučkovcami.... - a inými zhovadilosťami. To, čo národ konzumuje, to potom aj sám produkuje. Keď vidím na vidieku, ako konzument komerčých zhovadilostí vybúra 2 rozkošné okienka na uličnej fasáde na domčeku z roku 1939 a zabije tam panelákoidné 3-ojokno, ako obije ornamenty a nalepí tam umelú bridlicu, alebo umelý pieskovec, to všetko okorení papagájovou zelenou a sokel obloží veľkoformátovou kúpeľňovou dlažbou (tzv. kožený vzor), je mi nevoľno... A smutno. Každý, kto má v zadku dieru je tu architekt. Sorrrrrrrry - nedalo mi.
Odpovedať
@leonardom myslim, ze si napisal presne to co si tu vacsina z nas mysli :)
Odpovedať
Profilova fotka
ale na modernom dome to moze vyzerat fajn. Na tych starych chalupkach, ktore maju svojho ducha je to ozaj otras. Zase nezatracujme uplne vsetko, ked je to urobene s citom, tak nic proti tomu;-)
Odpovedať
@leonardom a ja ked vidim tzv. Vintage, vidiecky a pod styl grcam. Ak niekto zdedi a rekonstruuje staru budu a chce z toho spravit sucazne bybanie nemam problem, horsie je ak to niekto kombinuje ked sa izaj modsrne prvky na stare domy nehodia. Neviem co to ma spolocne s komerciu a nakupnymi maniackami, to je len cisto nevkus. Tak isto ako je nevkus kupovat renault thalia, alebo telefony samsung
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?