Kde kupit kvalitnu dlazbu

Aku dlazbu dat na terasu poradte kde ste kupili pripadne fotku? Hladam bud hnede alebo sive odtiene
Odpovedať
Trvas na tom, aby to bola dlazba? Neuvazovala si aj nad nejakou inou podlahou? My sme si davali na podlahu drevoplastove dosky od Timbermaxu. Mas pri nich na vyber z viacerych farebnych odtienov, aj hnede aj sive maju v ponuke. Vybrali sme si taku bledo sivu, alebo ako by som ju pomenovala. Odtien sa vola Stone, aj vyzera tak nejak farebne ako kamen. Skus si pripadne pozriet aj taketo nieco, mozno ta to oslovi 🙂
Odpovedať
U nás sa tiež robila podlaha z drevoplastových dosiek na terase. Povedala by som, že je to lepšie, ale tak sto ľudí, sto chutí. Odtieňov je pri nich už neúrekom. Kedysi to bolo tak, že v podstate len také drevené odtiene. Ale ponuka sa rozšírila už aj o také sivé a šedé a dokonca aj farebné, ako je červená, zelená a podobne. Ma to celkom zaskočilo, keď som to videla, keď sme vyberali farbu, že aj takéto kikiriki farby robia. Je z čoho veru vyberať.
Odpovedať
A co na to to hovoris? Mne sa to bohovsky lubi, ked bosa beham. Nie su tam ziadne take medzierky medzi jednotlivymi doskami, tak to ani netlaci na nohu. Susedia robili drevenu podlahu na terase a nemaju to takto pekne spravene. To aj podkonstrukciu je vidno cez tie medzery, co tam oni maju. Zato u nas, to ti ani drobne neprepadnu. Moj tato bol u nas na navsteve a isiel nieco vyberat z vrecka a vsetky drobne mu popapadali. Tak podla toho to hovorim.
Odpovedať
Vieš, čo sa mne na nej páči? Že proste nevyžaduje žiadnu starostlivosť a údržbu. Nemusíme si plánovať nejaké brúsenie a natieranie, pretože to vôbec nie je potrebné. Keď popadá lístie teraz ako začala jeseň, tak len zoberiem metlu a vymetiem, nikam to nezapadá, takže všetko sa dá pekne pozametať. A najväčšia v úvodzovkách údržba je to, že sa zoberie hadina a vystrieka sa. Toto je za mňa proste veľká výhoda. Keď domov niečo kupujeme, tak chcem, aby to slúžilo nám.
Odpovedať
Toto presne ked zistil moj muz tak hovoril, ze budeme davat tieto dosky. Pretoze o udrzbu terasy a tak celkovo vonkajsku sa stara on. Cize pripadne brusenie a natery a taketo veci v pripade, ze by sa dala drevena podlaha, by bolo vsetko na nom. By som povedala, ze toto bolo asi take najviac rozhodujuce u nas pri vybere. A tu taku obycajnu dlazbu som zase ja moc nechcela, lebo sa mi to proste moc nepaci. Obklad patri pre mna do kupelne a na wc a nie na terasu.
Odpovedať
A ste zvažovali teda pri rozhodovaní sa, že čo tam dáte aj nejaké iné možnosti teda, hej? Dobre som to pochopila podľa toho, čo si písala? Tak to super, že ste sa rozhodli nakopon pre tieto dosky. Naši známi, čo sa takto zvykneme navštevovať, tak oni si dali dlažbu. Takú normálnu klasickú a má byť protišmyková. Tak som zvedavá, že čo to bude, ako sa to bude správať teraz v zime. Lebo naša podlaha je fajn, to sa nešmýka vôbec. Len si to chcem takto porovnať, teraz ju budú mať prvú zimu.
Odpovedať
Tak ano, na zaciatku sme uvazovali nad vsetkymi moznostami a postupne sme vyskrtavali tie, ktore nesplnali niektoru z nasich poziadaviek az sme sa dostali k wpc doskam a tam sme aj ostali.
Odpovedať
Dobrý prístup ste k tomu mali podľa mňa a ste si dávali aj viacero cenových ponúk spraviť, či ste potom stavili len na jednu firmu?
Odpovedať
Vies co, dali sme si viacero vypracovat, ale v nasom pripade nebola cena rozhodujucim faktorom pri vybere. Si myslim, ze to bolo skor len tak, ze aby sme mali prehlad, ako to kde chodi. Pre nas bola najpodstatnejsia kvalita a to, aby aj po rokoch tie dosky vyzerali rovnako dobre. Kedze pri nich nie je nejake opatovne natieranie alebo taketo nieco, tak sme chceli nieco, co vydrzi a nepodpise sa na tom cas ako sa zvykne hovorit. Preto sme sa rozhodli tak, ako sme sa rozhodli. Dost zavazilo aj to, ked sme sa boli pozriet v showroome. Tam maju tie komponenty vonku, prsi na to, snezi, tak si myslim, ze to je taka dobra ukazka toho ako aj po case to vyzera.
Odpovedať
@stanii75 dobre ste spravili, tiež si myslím, že by sa nemalo hľadieť pri výbere vyslovene len na cenu. Ono napríklad aj záruka sa zvykne odlišovať a o tej kvalite, to nemusím ani hovoriť. Hej hej, že si to vieš pozrieť aj ako vyzerajú dosky aj po nejakej dobe užívania, keď podliehajú vplyvom počasia a tak ďalej. Isto aj z takéhoto dôvodu majú spravenú tú expozíciu, alebo ako to v tomto prípade nazvať, vonku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?