Firma na fasadu v Trencine

Ahojte, neviete poradit nejaku firmu, majstrov na spravenie fasady z okolia Trencina? Dakujem
Odpovedať
to bude dost tazke, nakolko nikto z nas nevie predpokladat ako momentalne vyzera podklad, resp co je tam momentalne, majstri su fajnovi a neradi robia samotnu fasadu na podklad ktori si sami neurobili, problem byva vacsinou v tom, ze kazdy si to doma urobi akoze svojpomocne ale na fasadu si uz trufa malokto, lenze to svojpomocne byva velmi casto zle urobene... otazne ale je, co myslis pod pojmom fasada, nakolko uz tu velmi vela uzivatelov chcelo urobit fasadu priamo na tehlu, ytong a podobne, ale ani to nie je mozne...
Odpovedať
Ja som v tom istom stadiu a kontaktoval som p. Breznickeho z Tr. Stankoviec tel. 0904 339 182 Len neviem ako ti to ponahla, skor ako v auguste nema cas vraj potom dalsiu dobru referenciu mam na pana Buchela z Banoviec.
Odpovedať
Ahoj,domimax,trencin.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Na odporucanie znameho... som dal fi.Domimax zaizolovanie rod.domu.Nikdy viac-nezodpovedny pristup,kvalita prace nic moc a tie sluby,dohody pekne.No realita uplne niekde inde.Neodporucam.
Odpovedať
Zdravím pána edwineu.Jediný zákazník za celkový čas fungovania firmy,t.j.15rov,ktorý môže napísať takúto reakciu,je ten,ktorý sa opíjal a snažil sa opíjať aj pracovníkov. Nepochopil technickým postupom a nerozumie sa postupe prác.Kedže urgoval,aby sa pracovalo v daždi,v snežení,mrazoch,čo je v rozpore so zdravím rozumom a zmluvou o diele. Zateplenie rod.domu je v poriadku,podľa tech.noriem+ práce naviac. Do očí pekne a na sklo takto? No nevadí ,ďakujeme za reakciu. S pozdravom Domimax-Trenčín
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
nebude to asi jediný nespokojný zákazník. Alebo len my máme smolu? Nedodržanie termínov, ignorácia reklamácií, nekvalitná a nedokončená práca, sľuby, sľuby a opäť len sľuby........ Naše skúsenosti teda nie sú práve najlepšie.
Odpovedať
@palatinusova_dana fiha, ti ta museli nastvat, ked si si kvoli tomu zalozila profil :-p
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?