Firma L.K.T. s.r.o. - máte skúsenosti?

Zdravim. Ma niekto skusenosti s firmou L.K.T. s.r.o,(Tóth Kristián), Borša 07632? Zareagovali na moj dopyt na zateplenie domu.
Odpovedať
Nerobí náhodou s omietkami Caparol ?
Odpovedať
@francuz Ano robi. Poznas ich?
Odpovedať
@juraj3 kde zareagovali na tvoj dopyt? na 123dopyt?
Odpovedať
@godfather Ano tam. Mas o nich nejake info?
Odpovedať
Ich prácu nepoznám , akurát viem ze mali problém so zaplatením materiálu od dodávateľa :-S
Odpovedať
@juraj3 na tom webe seriózneho dodavatela prace nenajdes, do dnesneho dna som nepochopil ako moze niekto robit zateplenie za 12€/m2 a niekto tam ponukne ze to urobi za 7€ a to pridu z opacneho konca republiky... ta vysledna cena sa predsa musi na niecom odzrkadlit... ten kto robi seriozne a kvalitne, nema sancu uspiet na tom webe... predpokladam ze ti prisli aj ine ponuky, ake su tam rozdiely???
Odpovedať
@godfather ..to je velmi jednoduche...a kolko ludi by rado chcelo zateplit aj za 5E :-D
Odpovedať
@godfather Napriklad cloveka na pokladku dlazby som na tom portaly nasiel a bolo som aj spokojny.. L.K.T. s.r.o. mi ponukla 12€ za m2. Pod 11€ som ponuku nemal. Urcite to nedam realizovat firme o ktorej nebudem mat ziadne info..
Odpovedať
@juraj3 no ja sa hadat s tebou nebudem, dolezite je, aby si bol spokojny ty, ja sa pohybujem v stavbarcine uz nejaky ten rok, nase naroky na vykonanu pracu dost vysoke a aj patricne si ich nechame zaplatit, len tak pre zaujimavost, moj velmi dobry kamarat na zivot a na smrt si nechal urobit kupelnu za 15€/m2, bol nad mieru spokojny, no a podla mna bol výsledok taky, ze ak by to urobili nasi majstri, tak im to dam vytrhat, pretoze ak ma byt niekde pravy uhol, tak tam aj bude, ak ma byt rovina, tak bude rovina, ak ma byt spara 1mm tak taka aj bude, silikon v rohoch bude vsade rovnaky, ak klient nechce rohove eloxovane listy, tak sa bude do 45stupnov rezat kazda jedna obkladacka, nic ogrcane, kazdy jeden majster by mal robit tak ako u seba doma, ak nie lepsie, pekne sa s tym pohrat, nie nabuchat to halabala zobrat peniaze a neniest ziadnu zodpovednost a zaruku... nuz ale v dnesnej dobe ludia nie su ochotni zaplatit kvalitnu robotu a potom to tak vyzera, tebe este doporucujem, nech ti aj napisu co v tom zatepleni mas za tych 12€...
Odpovedať
@juraj3 z vlastni zkusenosti vim, ze tu bohuzel na na poradnou firmu nenarazis...
Odpovedať
Moze to tak byt.. Ale ako som uz pisal, urcite to nedam robit firme, o ktorej nebudem mat referencie..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Dobry den, mozem sa opytat ako ste sa rozhodli a ci u vas L.K.T. zateplovali? Totiz mna tiez oslovili cez dopit lenze momentalne sa neviem na nich nakontaktovat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Nerozhodol som sa pre firmu L.K.T. Pridu mi nedoverihodni..
Odpovedať
Mám informáciu, že sú seriózni a snažia sa vyjsť v ústrety zákazníkovi. 12 eur je celkom prijateľná cena.. Kým neskúsiš, nevieš.. Určite by som si vyžiadal cenník, resp. nech mi spravia cenovú kalkuláciu a konečnú sumu. Inak by som neriskoval. A pokiaľ sú naozaj seriózni, tak máju všetko zmluvne podchytené.
Odpovedať
Profilova fotka
Najhoršia firma s akou som mala možnosť spolupracovať!!! Neodporúčam absolútne! 3 mesiace meškali so začatím stavby! 1 deň porobili, týždeň ich nebolo, robotníci frustrovaní, nevyplatení. treba ich naháňať každý deň s telefonátmi, vypnú si čísla, zatajujú sa, klamú! lepších majstrov v klamaní som doteraz nepoznala, už im pomrela asi celá rodina čo sa týka vyhovoriek a pohrebov. už asi aj slepé črevá všetkým vybrali, vnemocnici všetci ležali, akože keď chcete prísť o polku svojho života čo sa týka nervov, vyskúšajte. cenu dali vynikajúcu, to je pravda, ale či tú stavbu budete mať aj dokončenú a za akých podmienok a nervov, si zvážte. nerobia ani tak kvalitne, trebalo po nich opravovať. sme ich vyhnali z pozemku, vyrutili im veci na ulicu už, nech sa pratajú preč a zháňali sme si iných chlapcov na dokončenie na fušku. už sme rozmýšlali to aj zmedializovať, doteraz nám dlhujú peniaze.
Odpovedať
@zuzankapp Ahoj, jako přes kopírák naše zkušenost s nima....
Odpovedať
@daniel42 Ked vidim datum Vasej registracie tu na modrej streche, tak je viac nez jasne o co sa Vasim prispevkom snazite.. Ludia, nedajte sa zlakat krasnymi recami a nizkou cenou!
Odpovedať
aj u nás boli, katastróooooofa!!! prácu nedokončili, dostali zálohu v dosť vysokej čiastke vopred a mali sme s nimi veľké problémy, aby dodali materiál...pracovníkov majú šikovných a milých a celkom aj zručných, ale čo sa týka majiteľov, ak ich tak môžem nazvať /skôr babráci a klamárske svine/ tak s ními by som nechcela mať už nikdy viac nič spoločné!!! čo sa nervov týka tak môj život skrátili tak o 2 roky minimálne...hajzli klamarski!! Ak sa ktokoľvek z vás rozhodne niekedy v živote vziať zákazku od Kristiana Totha alebo Ladislava Kissu tak to radšej nerobte!!!
Odpovedať
@lenulice ahoj... kedy vám robili dom?
Odpovedať
@amalka44 Ahoj, napíšu do soukromé zprávy...
Odpovedať
Zrejme asi nebudem prví, ani poslední, koho táto podarená dvojica dobehla. Už len z princípu, im to nechcem len tak ľahko darovať. Som si vedomí, že už zrejme svoje peniaze neuvidím, ale som ochotný obetovať svoj čas a prípadne aj peniaze na to, aby som ich počestné podnikanie zastavil.
Odpovedať
@enval Dobrý vecer chcem sa opytat ci mi mozete dat kontak na seba pretoze sa chcem porozprávať s vami ak je to mozne o tejto podarenej dvojici s ktorou mame aj mi problemi ale ako vidim tak aj viac ludi pripadne mi mozete zavolat na t.č 0948599819 dakujem
Odpovedať
@amalka44 Dobry vecer chcem sa opytat ako ste to riesili ci te na tychto panov podali trest.oznamenie alebo ako ste v tejto veci postupovali aj mi mame s tymito pánmi problemi nakoľko iba klamu a dom robia od juna este nie je dokonceny a neustale menia ludi resp.partie ktore chodia robit. Dakujem
Odpovedať
Moje tel. +421 910 271 900
Odpovedať
@zuzankapp Áno,ospravedlňujeme sa za meškanie a za nedodržanie termínu,ale napíšte aj to,že všetok materiál sme Vám dodali a aké ste mali sfušované zateplenie od predchádzajúcej firmy a že sme Vám to komplet opravili,nech sa môže vôbec natiahnúť omietka.Všetko ste mali popraskané okolo okien,apu lišty sme museli dokladať,lebo dieri tam boli ako po výbuchu a celý dom sme museli zahladzovať nech je pripravený na omietku.Tak tu firmu nám opíšte,čo Vám zateplila pred nami. O predchádzajúcej firme ste nepovedali ani slovko. A keď sme Vám to pekne opravili,tak ste nás vyhodili. Mrzí nás to,ale chceli sme to dokončiť.
Odpovedať
@juraj3 Dobrý večer. Ospravedlňujeme sa a to čo sme si dohodli po maile,tak platí. Pekný večer.
Odpovedať
@amalka44 Áno,ospravedlňujeme sa Vám za meškanie a verte,že nás to mrzí,že to toľko trvá,ale máte nalepený polystyrén a urobený podhľad tak pekne a presne,že aj iný sa pýtali na tú peknú prácu. Trvá to dlhšie,ale každý detail je urobený na 1 ! Cenu sme Vám dali super. A čo ste nám dali zálohu,tak Vám bol dodaný komplet materiál,vrátane omietky. Dokupovali ste 2ks OSB dosky a možno 300 šruby + penetráky. Aj vzhľadom k tomu,že ste s nami vypovedali zmluvu,tak si Vás vážime a preto sme Vám nechali lešenie na stavbe nech sa dokončí stavba a dodnes ho tam máte,lebo chceme nech sa to rýchlo dokončí. Pekný večer.
Odpovedať
@enval Pán ENVAL - Pán Krempaský Môžte kľudne povedať každému že Vám dĺžime 1200,- eur a že sme nonstop v kontakte. a veľmi dobre viete,že svoje peniaze uvidíte,lebo komunikujeme. Ešte povedzte,že ste si pridali navyše 600,- eur za meškanie s platbou ako úrok,lebo iná čiastka bola dohodnutá. Čiže už by sme Vám dĺžili len 600,- eur. Čiže my sme Vám dali zarobiť 2 600,- eur a vy nám chcete zastaviť podnikanie a hľadáte si partnerov. Ubezpečím Vás,že už len dorobíme klientom domy a už nemáme žiadnú chuť pracovať so zateplením,lebo človek chce dobre a nič z toho nemá.
Odpovedať
@lktsro zaujíma ma táto diskusia a ja osobne si vážim že ste vyšli s kožou na trh a slušne diskutujete. Málokto zo stavebných firiem sa takto zachová. Zaujíma ma ale prečo ma s vami problém toľko zákazníkov? Prečo vám vypovedajú zmluvy? Oni sa navzájom nepoznajú a každý tu rieši vlastný problém. Niekde asi chyba bude. Napriek tomu že reagujte a argumentujete slusne.
Odpovedať
Pán Kiss, alebo pán Klamár? V prvom rade si splate Vase dlhy voci MNE! po 1)Ospravedlnenie si strcte za klobúk, uz som to pocul z vasich úst milion krát....Vy neviete co tie slová znamenajú... po 2) Vy ste na zaciatku vedeli v akom stave je nasa fasada, tak sa nevyhovarajte na predch. firmu.....ja ju nemam co spominat, lebo s nou som si to uz davno vyriesil...ona skrachovala...tak skoncite aj VY s Tothom po3) Áno vyhodili...ale asi ste pozabudli ze preco Fasada mala byt hotova zaciatkom mája....Ja som Vás vyhodil koncom Júla....Vyse 3 mesiace ste nám klamali a zavadzali nás, aj s tým Vasim trpaslíkom Tothom....a to ani nehovorím o tom že Vaši robotníci(cigáni) odmietali robit a popýjali alkohol pocas pracovnej doby. Potom som lutoval, ze som Vás nevyhodil skor....lebo tolko nervou mi este ziadna firma nesposobovala po 4) Firma ktorá nastúpila po Vás este musela opravovat Vase chyby + lepit okapové listy...tak neviem ci je na mieste pisat o tom ze ste nam to pekne vyspravili! VSETKYM LUDOM ODPORUCAM, VYHYBAJTE SA FIRME LKT s.r.o., ALEBO KRISTIANOVI TOTHOVI A LADISLAVOVI KISSOVI.....SU TO KLAMARI,KLAMARI,KLAMARI.... LADISLAV KISS A KRISTIAN TOTH nemaju ani sajnu o stavebnictve, toboz uz nie o vedení firmy, ak nechcete mat mat nervy a stratit zopar rockov zivota,tak nereagujte na ich ponuky. @ada32 @enval @vilic73 @daniel42 @francuz @juraj3 @godfather @pr @lenulice @amalka44
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?