Fasasa, zateplenie a podbytie cena

vedel by mi niekto povedat ako sa pohybuju ceny za pracu a material? potrebujem fasadu na 185m2, + podbytie (68mx0.6m) zateplenie 15cm polystyren. Podbytie bude omietnute bielou a tiez okolo okien a dveri. Ostatne nejaka oranzova farba. Dakujem. Chcem vediet ako sa pohybuju ceny aby som mala predstavu kolko dat do rozpoctu
Odpovedať
Zateplenie cca 26€ (lešenie+3€). Podbitie cca 31€. 2farebna fasáda +1€. Záleží od lokality a zložitosti.
Odpovedať
Veľmi dobrá a tvrdo vylicitovaná cena len za prácu pri kvalitnej partii a 15cm EPS 11-12 EUR/m2.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@tominohorvath nerozumiem tej cene 2farebna fasáda +1€. mam rozpocet asi 8.500 Eur. myslite ze sa zmestim do rozpoctu?
Odpovedať
No ak robia majstri jednou farbou tak len robia. No ak si niekto "vymyslí" nejaké tvary atď.....tak treba kraje oblepit...natiahnuť omietku. Odtrhut pasku...pockat kým zaschne omietka a hádaj čo? Znova oblepit kraj...a natiahnuť druhu omietku. No a zadarmo sa stým nikto hrať nebude. :-)
Odpovedať
@tominohorvath takze to mam chapat ze 26 Euro je fasada aj so zateplnenim a v pripade ze chcem 2 farby tak + 1 euro a to aj material?
Odpovedať
@petra7825 material si kup ty, bohvie aku ti ponuknu omietku polystyren atd... zmesyis sa hlavne nehovor.kolko mas rozpocet lebo sa cena hned zvysi.
Odpovedať
@petra7825 áno aj s materiálom. Pri iba bielej fasáde 26€ Pri 2voch farebných odtieňoch 27€. Ale možno nájdeš niekoho aj za 24€. ;-)
Odpovedať
Teraz u nas v obci robi partia poliakov, koplet zateplenie s 10cm polystyrenom a fasadnu omietku neak striekaju, nesuchaju ako standardne...vraj sa to da potom vseliako nadpojit, opravit defekty a pod, co sa pri klasickej neda...rsp to vzdy vidno .. A cena ked robili susedovi bola 20e/m s DPH...dvojfarebna fasada, 10 polystyren, atd...sused (stavbar ale po uraze na voziku) velmi spokojny..
Odpovedať
@tominohorvath @petra7825 @c3rvic3k Ahojte nemáte niekto prosím vás kontakt na zateplovacou ? Trnavský kraj kľudne aj Poliaci :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?