Fasádny obklad

Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o radu nad výberom obkladového kameňa, čo sa týka farebnosti, pretože máme podpivničený bungalov na vrchnom poschodí mame fasádu bielo a tmavosivu a chceli by sme na dolnom poschodí kameň ale nevieme sa rozhodnúť aku farebnosť by sme dali aby sme to neskazili. Tmavo sivú ani čiernu moc nechceme.Pridávam fotku domu a obklady ktoré sme pozerali. Ďakujem za radu 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Žiadnym obkladom nič nepokazíte, len výsledný efekt bude iný. Obklad na prvej foto je svetlejší, preto nebude tvoriť tak výrazné ťažisko ako ostatné. Dom sa opticky veľmi nezmenší. Na druhú stranu robí decentnejší kontrast. Tmavosivý Tematín dom opticky zmenší a vytvorí mu mohutnú základňu. Hnedý Tematín fasádu oživí a efekt bude mať rovnaký ako ten sivý. Svetlohnedý by som vynechal. Keby to bol môj dom tak si vyberiem sivý Tematín.
Odpovedať
Profilova fotka
Ten sivý Tematin je super. Ako sa pohybuju aktuálne ceny? A akú dlažbu budete dávať pred dom? Mate neake aktuálne foto?
Odpovedať
Dobrý večer, nakoniec sme si vybrali šedu bridlicu hradnú, nakoľko sa mi páčila kombinácia šedá,hnedá.. (foto priložím keď bude dokončené) Na obrázku pôsobí viac do tmavšieho odtieňu ale na svetle je podľa predstáv, na svetle svieže . Cena bola 31eur keďže sme vyhľadávali betónový obklad a hrúbka je 3cm. Kupovali sme ju v marci, takže neviem aké sú teraz herou ceny. A čo sa týka dlažby pred garažou nie sme vo finále a netušíme ešte akú dlažbu alebo iný poklad dáme, ale čo sa týka terasy s dlažbou sme spokojní❤️presbeton kayla orech nás vyšla 26eur hrúbka 4cm. Dlažba je na jemnom štrku na terčoch poukladaná.
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela6320 nemoze ist pred garaz to iste co aj na terasu? by to bolo take jednotne a ked vam vyhovuje... 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?