Fasádna omietka vo farbe terakota

Máte niekto fasádu v odtieni terakota ? Pozerali sme vzorkovník omietok Baumit ale podľa neho sa nedá dobre rozpoznať ktorý to je odtieň a hlavne aké číslo. Vie mi niekto poradiť ?
Odpovedať
Profilova fotka
Terakota vseobecne je viac odtienov. V podswtate je to farba hliny takze moze to byt cervena, cervenooranzova, cerveno hneda, hnedooranzova a tieto kombinacie. Baumit ma aj jeden z najobsiahlejsich vzorkovnikov ktory poznam takze hladat terakotu tam musi byt velmi obtiazne ak nie nemozne. Terakota ako taka ma aj syty odtien preto by som zvazil jeho pouzitie a skor tuto farbu dal na fasadu formou licovych tehiel.
Odpovedať
@bruncak máme poschodový dom a terakotu sme rozmýšlali dať na vrchné poschodie a spodné poschodie svetlejší odtieň. Nevieme sa úplne presne rozhodnúť ako to nakombinovať. A neviete mi poradiť ktoré fasádne omietky sú lepšie ? Ceresit alebo Baumit, čo sa týka kvality a aj výberu farebného odtieňa ?
Odpovedať
Profilova fotka
Momentálne klienti viac ziadaju Baumit. Viac sa vsak priklanam k Weber pretoze ich vzorkovnik je jednoduchsi. Viac moznosti znamena dlhsie a zlozitejsie vyberanie. Hlavne v pripade ked nie je jasna predstava. Kvalitou farieb su v dnesnej dobe skoro vsetci vyrobcovia rovnako. Neviem Vam v konkretnej farbe vobec poradit. Skuste si mozno na zaciatok vyskusat samy na nejakom online planovaci a z toho si urobte uzsi vyber. S tym Vam budu uz vediet poradit aj ostatni na tomto fore.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?