Fasadna omietka dvaja

Chem sa opytat ci je mozne natiahnut fasadnu omietku(baumit silikontop) dvaja,ci to niekto robil porpiprade ked vam robili omietku ci boli niekde len dvaja.Bungalov 140m2. Ci je to velke scifi alebo sa to da .THNX. 8-)
Odpovedať
@vader100 do 3-4m výšky to dvaja zvládnu bez toho aby bolo vidieť napojenie jednotlivých pracovných záberov. Bavíme sa o dvoch ktorí to robiť vedia. Dnes tie omietkové zmesi akosi rýchlo tuhnú :-)
Odpovedať
@slavoslav cca 3,5 metra ;-) , zaujima ma ci to uz nikto aj videl ako to robili , ze ci si najprv urobili spalety a potom tahali celu stenu od rohu po roh
Odpovedať
@vader100 robil som to da sa to aj ked nemas moc skusenosti ale nesmies byt gramblavy a musi byt vhodne pocasie. Špalety som robil priebežne, da sa asi vnutro aj osobitne.
Odpovedať
Mozne je vsetko.Doporucil by som radsej styroch nakolko dvaja by natahovali omietku a dvaja robili strukturu ,hlavne pri velkych ,dlhych stenach. Pravdepodobne bude lesenie alebo stavebne kozy,ktore bude treba rozoberat a presuvat pocas natahovania omietky.Dvaja v pohode stropy,ostenia okien dvery ,male stenky.
Odpovedať
Najprv ostenia a nasledne cele steny.
Odpovedať
@vader100 ano videl som to, ale ako som písal, vedia to robiť, bolo lešenie a dom bol cca 19m dlhý a asi 3,5m vysoký.
Odpovedať
@fasadnik dik za nazory rady
Odpovedať
Profilova fotka
@vader100 Ahoj, nam natahovali baumit silikontop na poschodovy dom 9 x 11 dvaja, samozrejme lesenie, dobre pocasie a velke plochy su predelene inou farbou. Ale podla toho ako ryclo im to islo, urcite sa bungalov da zvladnut. A ako pisl slavoslav, treba takych co to robit vedia a musia byt zohrani.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?