Fasáda na klasický štvorec zo 60 rokov

Profilova fotka
Ahojte, prerábame klasický starý štvorec a nevieme vymyslieť fasádu...Prerábali ste dakto takýto typ domu? Strecha je čierna, okná zlatý dub a dom je veľmi nízky spolu so soklom z prednej strany dá do 3m. z dvora len okolo 2,5m. Chceli by sme to nejak modernejšie len zas to neprehnať aby to na tom starom dome nevyznelo blbo... Máte dakto nejaký nápad ale videli ste dakde nejakú peknú rekonštrukciu?
Odpovedať
Hlavne s mierou... Casto je lepsia monochromna fasada ako nejaky "zdobny detail", aby nevznikol nejaky komicky zlepenec... Otazne je aj, co je "moderna" fasada - kazdy to asi chape inak. Na taky dom urcite nepatri lentilkova farba, ani historizujuce prvky, ci rozne clenenia na nezmyselne plochy. Ja by som vybrala nejaku svetlu farbu, napr. bezovu alebo kavovu a viac nespekulovala.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak toto je tá fasáda - je tam fľakatá lebo je čerstvo omietnutá...
Odpovedať
Profilova fotka
Tak toto sú moji favoriti len ako to dať na náš dom? Máte nejaký tip? Je to vôbec dobrý nápad špekulovať? alebo to nechať len v jednej bledej farbe? Bojím sa že to bude vyzerať len ako starý špinavý dom bez toho kameňa či viacfarebnosti...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@veja79 neviete odkiaľ je tento obrázok, alebo komu patrí? teda na tej poslednej foto
Odpovedať
Profilova fotka
@stanislava111 patri asi mandy001
Odpovedať
@inuska111 ďakujem veľmi pekne... idem pozrieť... :)
Odpovedať
Skúste pozrieť nasledujúce fotky. Štruktúra veľmi podobná brizolitu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?