Fasáda-farebné kombinácie

Profilova fotka
Dobrý večer vospolok :) dostali sme sa do štádia, že vyberáme dvere/okná/garážovú bránu. Pôvodne sme si predstavovali taký príjemný romantický domček, možno trochu v takom mediterránskom štýle.. jediné, čo máme objednané sú škridle - talianske škridle,také fľakaté... chceli sme dať fasádu takú krémovú, trochu použiť tehlový obklad a tmavé drevené okná, dvere a gar. bránu, všetko v jednej, alebo aspoň podobnej farbe.. teraz sme však začali hľadať a veľmi sa nám začali páčiť farebné dvere. Asi zelené alebo červené. Problém je to, že nechceme to prehnať, chceme aby to vyzeralo pekne a vkusne. Potrebovali by sme niekoho, kto by nám vedel pripraviť návrh fasády / farebné kombinácie/, aby sme vedeli vybrať, ktoré sa nám páči najviac, a podľa toho vybrať aj okná. Vedeli by ste mi odporučiť niekoho? ďakujem
Odpovedať
@minneli27 Uz len to ze ste objednali tie "flakate" skridle nebolo terno. Do nasich podmienok sa to podla mojho nazoru absolutne nehodi taketo imitovanie Toskanska a juznych susedov, kde maju uplne inu klimu a krajinny raz...ale ok, proti gustu...vela ludi to kopiruje, nie ste jedini...tehlovy obklad....dalsie "terno" : pokial to nema funkciu, je to obycajny dalsi gycovy modny vystrelok...uvidime aku dlhu zivotnost bude mat...to je zase vykradnute od severnych susedov...tiez vela ludi to teraz kopiruje...tmave okna...ano, v sucasnosti vysoko modne - a drahsie. Vkusne a pekne to bude mozno vo Vasich ociach, pre mna uz tato predstava neni vkusna, ale mozte to brat aj tak ze som tu extremista v nazoroch. A co sa tyka tych cervenych dveri....to je tiez inak myslienka s ktorou som sa pohraval ja, avsak, moja manzelka ma odradila, ze mozu sposobit zlu energiu ci vycerpavajucu energiu, uz si nepamatam - podla feng shui červene dvere na severovychod /moj pripad/ a tusim aj zapad su nevhodne skratka ked Vam aj na takych veciach zalezi, treba si preverit aj svetove strany.
Odpovedať
@minneli27 Podla mna treba oslovit nejakeho architekta alebo dizajnera - co ten co vam robil projekt?
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem. :) no mne sa páči skôr takýto štýl, ako moderné domy. pridala som nejaké fotky do albumu, s tými dverami, ako si to cca predstavujem. a pozrela som si feng šuej a ten nám hovorí že sa nám hodia drevené dvere vo farbách: modrá, zelená, čierna :) oslovila som aj architekta, tak som zvedavá na výsledok :)
Odpovedať
@minneli27 Vo fotoalbume "Náš domček" nie je ani diera v zemi. Ako ti už napísali, menej je niekedy viac, a pastelové farby zladíš ľahko. Krikľavo červenú? No do frasa. A stenu natrieš sýtou tyrkysovo modrou? :-) Daj fotku tých škridiel a uvidí sa.
Odpovedať
Profilova fotka
nie v albume náš domček. ale v druhom, napr. http://www.modrastrecha.sk/blog/minne... nemyslela som krikľavé farby, ale pastelové. škridle sú http://www.archiexpo.com/prod/ibl-spa...
Odpovedať
@minneli27 Tie skridle vyzeraju ako keby mali uz vela toho za sebou,take plesnive,ako keby spinave vplyvom pocasia :-|
Odpovedať
Profilova fotka
áno, a práve také sme chceli. je tu niekto kto má podobný názor ako ja a vie mi aj poradiť? :) také niečo by som potrebovala :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?