Fasáda=> farba

Prosím o radu akú farbu fasády zvoliť k tehlovo červenej streche. Ďakujem. Patrícia
Odpovedať
@patricia75 bielu, žltú, šedú..?
Odpovedať
Myslím, že nejde len o farbu strechy, ale aj okien a doplnkov ako sú žlaby, zábradlia. Stojím pred podobným rozhodnutím a som rozhodnutá prenechat vhodnú kombináciu na architekta. Dá viac návrhov a ja sa rozhodnem. Nejakú predstavu mám, ale kedže ide o čerešničku na torte, ktorá dom bud zdokonalí alebo pokazí, tak nie je o čom. Takáto služba stojí cca 100,-€ čo je pri investícii ozaj nič.
Odpovedať
@bubulka722 hej prejst sa po okoli a pozret sa ake su kombinacie je fakt tazke a horsie ako vyhodit 100e za nejaky obrazok na momitore kde farebny otien nezodpoveda nikdy skutocnosti a nuti cloveka si vybrat z pinukanych 2-3 moznosti vkusu ineho cloveka. @patricia75 daj si co sa ti paci ked si uplne mimo pozri si aspon dake onnile konfiguratory domov.
Odpovedať
@sysell Nejde len o farebný odtien, ktorý ti mimochodom navrhne podla vzorkovníka a určitej RAL- ky. Ide hlavne o farebné kombinácie ak je niekto rozhodnutý použit viac odtienov, prípadne obklad a ich rozloženie. Nehovorím o suchom natretí domu jednou farbou. Na tomto sa dá vizuálne naozaj dost pokazit ak nemá človek super predstavivost a cit pre farby a ich komnináciu. Každý dom na mna nejako posobí, niektorý príjemne a niektorý jak kolotočárska maringotka. Pre mna to nie sú vyhodené prachy do luftu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ako pise bubulka na blizsie urcenie farieb je protrebne uviest viac dalsich detailov ako farba okien okapov, pripadne susednych objektov. Ak si clovek nie je isty a nechce si priplatit za navrh, konfigurator mu nepomoze pretoze v konecnom dosledku si to robi sam a aj tak sa nebude vediet rozhodnut. Najlepsie a najlacnejsie riesenie je dat do googlu spojenie "tehlovocervena strecha fasada" pripadne jazykove mutacie a vyhodi vam to niekolko moznych variacii.
Odpovedať
Profilova fotka
@patricia75 predpokladam ze asi bielu nechces tak naozaj najlepsim riesenim bude ked si hodis do googlu a vyhodi ti tam velmi vela kombinacii.. ja by som si vedela predstavit aj taku nejaku zltu farbu..ale kazdy ma iny vkus a kazdemu sa paci ina farba..uz len ty sa musis rozhodnut :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@patricia75 tak biela je riesenie ktorym nemas co pokazit. Musis brat naozaj aj ohlad na zlaby a na okna. K cervenej streche by kludne isla aj seda, lenze mozno by som nazor zmenil keby som videl okna a podobne. Mozno by bolo naj keby si fotku hodila, aby sme mali akotaku predstavu
Odpovedať
Profilova fotka
@patricia75 ked sa ti nechce vymyslat tak dat bielu, ak chces trosku ozivit a vymyslat tak mozes aj zaexperimentovat a mozno aj nejaka farba sa bude hodit k cervenej streche..popripade nejaka kombinacia dvoch farieb, to by tiez nemuselo vyzerat zle
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?