Farba na brizolit

Dobrý večer, aký mate názor alebo skúsenosti s farbou na brizolit. mame starší dom s dobrým brizolitom a chceli by sme ho zafarbit.
Odpovedať
Profilova fotka
Silikónová alebo silikátová.Akrylátová je nevhodná.
Odpovedať
@haneska159 Fasádna farba na brizolit nie je šťastné riešenie. Po aplikácií farby na brizolit je vysoko pravdepodobná viditeľnosť nerovností. Druhá vec je, že brizolit je viac menej prírodný materiál, v tom prípade je vhodnejšie použiť minerálnu omietku v suchej zmesi. Posielam príkladné foto pred a po aplikácií.
Odpovedať
@haneska159 @fasade no nerovnosti na tom brizolite su , to vidim aj u seba , ide o to ,ci chce clovek do toho vrazit viac alebo menej a zmieri sa s nie najrovnejsou fasadou .. Sused ma brizolitovu fasadu - cca 60-70 rocny dom , premalovany na bielo pred 20rokmi a vyzera to super .
Odpovedať
a na tomto hnedom dome je co? nie je vidiet ci je to stierka alebo zafarbeny brizolit. no moc penazi by som do toho nechcela vrazit. len aby ten dom vyzeral upravene a celkom pekne. ten brizolit by som chcela zafarbit podobnou hnedou.
Odpovedať
Toto je minerálna omietka v suchej zmesi (ľudovo povedané zafarbený brizolit). Je to pravda, cenovo je fasádna farba výhodnejšia, ťažko je to porovnávať lebo trvácnosť a efekt je iný. Tento materiál vychádza so všetkým (práca, materiál, lešenie) okolo 25 Eur za štvorec.
Odpovedať
@haneska159 ten kamen-obklad je bridliica hnedá od vaspo? zaujímam sa lebo teraz riešime a neviem sa rozhodnut dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?