Drevený obklad na fasádu - červený smrek

Profilova fotka
Ahojte, má niekto kontakty na dodávateľov vysušeného dreveného obkladu - červený smrek za rozumnú cenu v Košiciach , alebo východe? Dik Prípadne ak niekto riešil fasádu z dreva čo to vyšlo na m/2?
Odpovedať
16,50 za m2 z oravy, dovezu zdarma
Odpovedať
@katkapre1 http://www.kvalitny-tatranskyprofil.s...
Odpovedať
@peto99 maju kvalitu? Aj si meral vlhkost?
Odpovedať
Drevo je pekne, stolar ho vybral a bol spokojny s kvalitou. Cerveny smrek sa sprava ako listnac - "kruci sa jako cert" slovami majstrov. Nadavali jak pohani, ale robota vyzera skvele. Na podhlad staci aj obycajny smrek, lebo je v zakryte. @matorado
Odpovedať
@peto99 :-D :-D " kruci sa jak cert " toto som aj ja uz raz pocula u nas :-D :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Hodim to sem, nejdem zakladat novu temu, skusenost s firmamy www.terasove-dosky.eu alebo tiez www.drevenyobklad.eu keby dakto vyhladaval klucove slova. Objednal som telefonicky terasove dosky cca 12m a dake hranoly, chlap hovori mozno stihnem do konca tyzdna alebo potom na dalsi, ja ze ok pohoda. Na dalsi tyzden samozrejme tak volam na 3. tyzden ze ako ze co sa deje, ze hej vie o tom ze teraz tam neslo auto a ze urcite uz mi to najneskor na buduci posle. (Ano isto pisu KAZDODENNY ROZVOZ ZDARMA a su z Oravy co znamena ze ked chcu odtial ist hocikde ine ako do polska musia ist cez Martin alebo cez Ruzomberok - cize okolo mna) Cakam samozrejme nic. Dasli tyzden pisem sms lebo som nechel tie dementne vyhovorky pocuvat ze ak to nedonesu do tyzdna tak to rusim ... ziadna odpoved. Odporucam trasdej ine firmi ako tieto a mozno aj dalsie - vidite to podla rovnakych telefonov.
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell napodobne aj my sme po telefone dosky z oravy kupili...tiez sa to odkladalo z tyzdna na tyzden..slubili ale nedoviezli ..mala som obavy ze dojdu ked budeme na dovci tak sme im volali ale ze im to vyhovuje a potom to doviezli..chlapci vylozili ochotne zaplatila som ..dalsie dnei natierala a pred tyzdnom sme osadlil..ale na fasadu ..terasa pocka...cena je fajn a nam to az tak nesurilo...rano okolo 8h.a to uz sli z bardejova.cize chlapci vozia po celom slovensku ..kazdodenny rozvoz zdarma neber prosim ta az tak doslovne ...je to logicka finta predajcov..ak si mylsis ze ti dovezu na dalsi den tak si na omyle predsa nalozia a po ceste vykladaju..tiez by som nesla cez celu republiku z nakladym autom kvoli 14m2... ;-) ine firmy ? odporuc prosim ktore ?
Odpovedať
@jarhal daj si do google tatransky propfil alebo trerasove dosky a najde ti minima,ne 5 firiem z oravy na prvej strane. Neviem ci si z tej firmi alebo co ale ked ti niekto povie ze donsie do tyzdna isto a mesiac ti ani nezavola tak to asi normalne neni a ked to niekto povazuje za normalne tak neni normalny on. A rozvoz?? som pisal ze by som z MT a keby isli hociakym smerom tak sa tu musia stavit lebo ina cesta neni. Uz som kupoval 2x tatrasnky a dlazkovicu neviem ci od nich alebo od koho - ale vsetko orava = polsko a vzdy do tyzdna bolo. Sice to vozia okolo pol noci az 3 hodiny rano ale donesu.
Odpovedať
Profilova fotka
tak a teraz budes kupovat od koho? @sysell
Odpovedať
@jarhal skusim toto kvalitny-tatranskyprofil.sk hadam to nebudu ti isty.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
Zlé skúsenosti s firmou www.drevenyobklad.com, Posielal som im požiadavku na plotové latky, no ani po 8-mych dňoch neboli schopní odpovedať na maily. Volal som asi 4x a nič. Potom mi zavolal nejaký pán, ktorý sa ani nepredstavil a keď som mu začal vysvetľovať o čo ide, tak ma prerušil po prvých dvoch vetách, že mi zavolá o dve hodiny a zložil. Tie však prešli a nič. 3/4 hodiny po termíne, ktorý navrhol sa ozval:" Nó a môžete hovoriť"! Teda bez predstavenia sa a ani nemal v paži sa ospravedlniť za to, že mešká z hovorom... To ma teda dorazilo úplne a nemal som už chuť riešiť s týmto pánom objednávku. Mali by v tej firme urobiť školenie na komunikáciu so zákazníkom, lebo takýmto štýlom prichádzajú o nich.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?