Cena zateplenia+fasady

Dobry den chystam sa zateplovat pomerne komplikovany dom a zaujimalo by ma co poviete na tuto CP. Plocha fasady bude asi 275m2,plocha podstresia asi 75m2,na fasadu pojde 16cm eps grey wall. Nezratal som to uplne presne ale vychadza mi to na cca 15-16 tis e. Nieje to nejako vela? Eps sedy 16cm mam za cenu 8.8e/m2 . Cena za zateplenie s sivým polystyrenom dokončené somietkou polystyren a lepidlo dodáte vy a ostatný materiál dodáme my................................................... 26 eur /m2 Montáž líšt rohových,okapových a dilatačných s materiálom.....................2 eur/bm Montáž soklovej lišty ak by sa montovalo...................................................10 eur/bm Montáž podpornej konštrukcie k podbitiu z vašich dosiek .........................10 eur/m2 Zateplovanie špaliet s omietkou vy date polysteren alepidlo.....................10 eur/bm Zateplovanie stlpov vy dáte polystyren alepidlo .........................................28 eur/m2 Zateplenie podbitia aj s omietkou polystyren a lepidlo dodáte vy a ostatný materiál dodáme my.................................................................................................................28 eur/m2 Prelepovanie okien adverí ...........................................................................100 eur Montáž lešenia aj s prenájmom...................................................................4,9/ eur/m2 Dovoz a odvoz lešenia ...............................................................................200 eur Demontáž a montáž zvodových rur.............................................................80 eur V cene som počital s omietkami zn FasadenSun 1,5 mm Silikon
Odpovedať
@dimec116 na to, ako to máš komplikované, je to primeraná cena za kvalitnú robotu. Len si daj pozor, aby bola naozaj kvalitná, aby nevytierali zvyšné lepidlo do špár, aby použili správne lišty tam, kde treba, aby použili tieniace plachty v prípade priameho slnka, aby nechali dostatočne vyschnúť lepidlo pred stierkou a pod.
Odpovedať
@jakino dakujem za nazor. Na tie iste veci ma upozornoval aj majser. Tak snat to nebol len med okolo papule a da si pozor. Mam tam strasne vela potencionalnych tep.mostov. Pred par mesiacmi som mal od inej partie sumu nizsiu o 4e/m preto som trosku v soku. Ale aj tak asi uz nemam inu moznost. Zima sa blizi :)
Odpovedať
@dimec116 niektoré položky sú predražené. Za kvalitu sa platí, a dobrý majster si vypýta svoje... Kúp si všetko sám a vypýtaj si cenu len za lešenie a prácu....potom zbadas.
Odpovedať
@tominohorvath ano aj nad tym som premyslal a stale je to v hre. Obavam sa vsak ze potom zase bude vyssia cena prace. Takze sa vysledna suma len prerozdeli. Sam si budem isto kupovat eps+lepidlo. Ostatne po dohode. Ono totiz ja nemozem a ani nechcem nejako extra vyskakovat pretoze stavba je komplikovana ,urobit sa to do zimy musi a naokolo mraky malych bungalovov takze som rad ze som zohnal dobru partiu ktora je ochotna sa do toho vobec pustit.
Odpovedať
Cena práce sa v tomto roku pohybovala 11 - 12 EUR/m2.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?