Cena za fasadu

Profilova fotka
Prosim Vas kolko ste priblizne platili za fasadu? Myslim cisto len konecna fasadna farba. Zateplenie, sietku, lepidlo uz mame. Majtri nam hovorili, ze 3eu/m2 za robotu, len ma este zaujima kolko asi vyjde material? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@22macka22 to akosi zavisi aky material zvolis, ja som npr za omietku PCI nobio z dal dalsich 5,60€/m2 , ale su aj podstatne lacnejsie...
Odpovedať
@22macka22 to mas super ponuku,len aby to nebola celorocne opalena partia.V BA si biely majstri vypytaju aj 15eur za m2.cenu materialu najdes na internete.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez idem riesit v Ba fasadu, pod 5€ za pracu za 1m2 som sa nedostal.
Odpovedať
Profilova fotka
@sonau @pluky je to partia chlapcov, ktora tu uz dost domov v okoli urobila a uz nam robili aj zateplenie, takze toho sa nebojim ;-)
Odpovedať
@22macka22 môžeš ich potom osloviť s ponukou. Za 3€ im zabezpečím robotu na 5rokov.
Odpovedať
@sonau 15€ len za omietku? Asi si sa pomýlil.
Odpovedať
Profilova fotka
@sonau tak to su poriadne drahy majstri!!!
Odpovedať
@22macka22 3em2 to mas zadarmo otazka je kvalita prace, ja som nevedel nikoho najst pod 12em2... len za to, ze ti natiahnu fasadu, ziaden kleber sietka :-D a liezlo to na 16em2 :-D najdrahsia polozka na dome je fasada :-D
Odpovedať
@sonau Ale nie iba za finalnu farbu.Aj mne chlapi ties este budu davat sokel do farby teda final omietky a ze to je najlepsia robota.A ties my viac nebudu chciet.Takze cenu ma super.A material lepidlo sietku uz maju.A Kybel omietky stoji pci okolo 60e 15l.Ale su aj lacnejsie ked si to da sam namiesat.
Odpovedať
Profilova fotka
@tominohorvath no tu v okoli co sme oslovovali majstrov, tak vsetci brali podobne, 14e/m2 komplet aj so zateplenim a fasadou. Material zvlast samozrejme. Zateplenie, sietku, lepidlo mame, cize teraz budeme za fasadu platit 4e/m2 (pomylila som sa, myslela som, ze 3e) @petka456 cize aj ty mas taku cenu za pracu natiahnutia fasady?
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj cize ratat tak okolo 5e/m2 za material ze?
Odpovedať
@22macka22 cena za robotu ok, material si zistis tak kde budes kupovat omietku okolo tych 5+- to je
Odpovedať
Článok sa načítava...
@22macka22 Ano ale keby som chcela sietku lepidlo kleber a finis farbu tak tych 15e za m2.A Ked uz my treba iba na sokoli farbu tak tych 3az4eza m2.A to este nemam lebo chcem najprv porobit chodniky.
Odpovedať
@22macka22 dobry deň, mohla by som poprosiť kontakt na chlapov,ktorí Vám zateplovali? kludne do IP. Ďakujem
Odpovedať
@22macka22 ak si videla ich pracu a je ok tak nie je o com,za 3eura.a dufam ze mas na mysli fasadnu omietku a nie farbu,je to rozdiel.
Odpovedať
@tominohorvath presne tak,len za natiahnutie tenkej omietky
Odpovedať
@petka456 farba a omietka je rozdiel,velky. baumit 25kg omietka sa da kupit za 37eur silikon,naco tam budem davat nieco drahe ked aj tak to ma rovnaku zivotnost a odpadne to.
Odpovedať
Zaujímalo by ma ako je to s cenou za lešenie. Keď mám poschodový dom, tak prenájom stavba lešenia a demontáž v cene 3-5€ za prác nebude čo? Mávajú majstri vlastne aj svoje lešenia alebo väčšinou prenajímajú?
Odpovedať
@sonau My sme kupovali kybel omietky sivej farby za niekych 67e uz ani presne si nepametam ale boli sme hlupi lebo nam to dohodili zateplovaci a potom sme zistili ze sme si to mohli sami a ano su aj za 37e.Ako ktora. .
Odpovedať
@petka456 na trhu su len baumit a weber,ostatne su predrazene hovadiny alebo polsky trtprodukt.takze baumit za 37 overena kvlaita za rozumnu cenu.a takto funguju majstri ked im to dovolis,sice ti daju cenu 4eura meter ale na omietke zarobia dalsie 3eura m2
Odpovedať
@sonau Ano aj to aom uz pocula.A tych omietok je na trhu dost.Ale teras su vsetky silikonove.Takze viem ze na nas zarobili ale co uz clovek sa ucis sam na svojich chybach.Ked budem stavat druhy dom tak budem mudrejsia a zozeniem si farbu sama.
Odpovedať
Ja som mal za 30 e komolet mat+praca 10 eps fasada silikon lesenie
Odpovedať
@pista12 Tak to uz ano to si mal dobru cenu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ydravim, mohla by som vas poprosit o kontakt na fasadnikov, s ktorými ste spokojni do IP? Dakujem, chceme dobrých a hlavne overených. Pekný den :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?