Biela fasada, aku bielu zvolit? Baumit Life 0019 skusenosti?

Ahojte. Ma niekto skusenosti s omietkou Baumit Life 0019? Pani v predajni povedala, ze tuto beru najcastejsie, aj sa nam paci, no ci nie je velmi biela. Ked na nu zasvieti slink, dost odraza svetlo (ci nevypali oci). Pripadne, aku biely by ste odporucili? Ide o poschodovy dom, bude kombinovany so sivymi prvkami pri oknach a na stlpoch. Dakujem!
Odpovedať
1
2
@lydiades volil by som bielu so šedým, alebo jemne maslovým nádychom - aj tvoja superbiela taká bude po pár mesiacoch, ale keď si ju zvolíš nič strašné sa nestane. BTW: Nie vždy je to čo sa najviac predáva aj najlepšie, alebo najvhodnejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
Pýtajte sa na konečnú belosť . Býva to údaj v percentách. Pritom platí čím jemnejšie zrno, tým býva svetlý efekt väčší.Najkrajšie vyznejú akrylátové omietky,následujú silikónové .Horšie je to s silikátovými .
Odpovedať
@lydiades Ja mám 0019 Baumit Silikontop. Neboj sa, neoslepneš. Je to normálna biela, ja to mám kombinované s tehlovým obkladom.
Odpovedať
My mame Baumit silikattop 0019 tiez sme zatial neoslepli,2 zrno. Ma tusim 0019 aj @topvideo,ten kedysi pisal ze by volil iny odtien...
Odpovedať
@slavoslav @mesarosanton @schwester @chrobak7 dakujem vsetkym velmi pekne za odpovede! ostaneme pri tej 0019:) a super velka vdaka za foto, pomohla pri rozhodovani :)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim ze 0019 nie je nejaká super biela. Má trošičku teplejší nádych. Všetky ostatné svetlé od Baumitu majú odtieň výraznejší takže sa to už nedá pokladať za bielu. 0019 používam v návrhoch často a určite sa tým nič nepokazí.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mame baumit silikontop 0018 sme spokojni mozes porovnat ahoj
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@ninaclaudius ahoj ,je to biela,ale na tejto fotke mi to pride ako siva
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanapi11 nie nema sivy nadych to len fotka to robi
Odpovedať
@ninaclaudius ano,na Pc mi to inak zobrazovalo ako v mobile :-)
Odpovedať
Máme bielu, obklad kameň, je to veľmi pekné
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
ako ste spokojný s bielou omietkou 0019? veľmi sa nám páči ale bojíme sa sa že po čase bude aj tak šedá špinavá či isť radšej do 0018 alebo 0017 alebo to nie je také hrozné so špinením tej najbelšej
Odpovedať
Článok sa načítava...
my mame najbelsiu a sme spokojni. Je to pekna biela vzdy, ak ked je to spinavsie nahodou, tak stale je to biele. Susedia maju trochu sedsiu a ked je to spinave tak to nevyzera velmi dobre
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@lydiades ahoj prosim ta mas teda tu 0019 ? Ako si spokojná ?
Odpovedať
@rebecca1805 ako som pisala vyssie, som spokojna. Je to pekna cista biela, ziadne odtiene kde mas pocit, ze je to mozno zazltnute alebo sive, spinave atd. Da sa aj dobre umyt, na jednom mieste sa nam zaspinila, v pohode sme to umyli.
Odpovedať
Dobrý deň. Mám 16 vedra baumit buotop odtieň 0019 keby niekto potreboval, viac v mojom inzeráte .
Odpovedať
Profilova fotka
@lydiades ja mam PCI nobio z odtien 0019 my dali namiešať podľa baumitu 0019 mozno este nie je tak celkom uschnuté lebo nesvieti slniečko teraz robime fasádu no teraz da mi zdá ten odtien nie taky snehobiely ale asi ani nemá byt taky
Odpovedať
@noro_ inzerát som nenasiel. Odkial ste a aku zrnitost mate?
Odpovedať
Profilova fotka
@lydiades ja to mam kombinovane s 0894
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@rebecca1805 dobry den, mohla by ste mi prosim poslat realne foto vasho domu resp tej 0894, tiez si ju chceme dat, len rada by som videla ako vyzera realne. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
Troska obnovym temu. Ma niekto kombinaciu bielej 0019 pripadne otien biele so sivou farbou cislo napr. 0883 do 0881 neviem ci by som mal ist ci nebude uz velmi tmava.
Odpovedať
Profilova fotka
@mpfnordy my mame 018 bielu so sivou 0914…vyzera to fajn 🙂 dajte co sa paci vam, popripade vizualizaciu 👍
Odpovedať
@peeco1 nejaká foto by nebola prosim? Tiež chceme dať 0018
Odpovedať
@jozeff32
Odpovedať
@jozeff32
Odpovedať
Baumit Life: W1203 ChampagneWhite
Odpovedať
@peeco vyzerá veľmi pekne, mne sa neľúbi taká studená biela preto sme zvolili 0018 tiež, už je kúpená takže už nie je cesty späť 😄
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahojte, uvažujem nad čistou bielou silikónovou fasádou.. vpodstate aj baumit life 0019 aj napr webeber čo je najbelšia, tak stále sú s prímesou pigmentu a majú určitý nádych do žlta/hneda??? ... V stavebninách mi odporučil zobrať fasádnu farbnu, bez pigmentu. Je to v podstate base farba do ktorej namiešavajú pigment podľa vzorkovníka. Vraj keď chcú biele fasády tak berú takéto. Zatiaľ mám len dve vedrá, idem robiť špalety lebo dávam žalúzie. Máte niekto skúsenosti s takouto farbou? Ďakujem.
Odpovedať
@kajo873 Biela sa ti aj tak zaserie. Miestami chytí pleseň, zašpiní sa od prachu, takže o 4 roky to už nebudeš mať aj tak biele.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?