Baumit Silikontop alebo Silikattop?

Mame dom z 30cm tehly, na tom 20cm polystyrenu, sietka a kleber. Takto to mame uz 4roky, tento rok ideme riesit omietku. Ja som sa tu na modrej streche docitala,ze silikonova je lepsia. Murar mi odporuca silikatovu....uz mam v hlave z toho gulas. Mozem nieco pokazit ak si vyberiem tu nespravnu ci to je jedno ktoru z tychto dvoch?
Odpovedať
@sorca24 Murár asi nerozumie tvojej reči. Povedz mu to ešte raz SILIKÓNOVÁ omietka.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, každá omietka má svoje výhody. Sú to rozdielne bázy. Silikónová omietka má ale plus v spracovateľských vlastnostiach. Ja by som vám odporučil silikónovú omietku, od nás napr. Baumit SilikonTop.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Zdravím, obnovím trochu tému. BAUMIT SilikonTop je na báze silikónových živíc a BAUMIT SilikatTop je silikátová fasádna omietka na báze vodného skla. Viete mi niekto povedať rozdiel medzi týmito materiálmi? Výhody, nevýhody. Ktorá je vhodnejšia do prostredia ktoré je prašnejšie? Ďakujem.
Odpovedať
najväčší hnoj na trhu
Odpovedať
@kejsix vieš tvoju odpoveď nejako rozviť?
Odpovedať
@kajo873 pisal som to tu viackrat, tak len kratko... znamy vlastní stavebniny (nie male, cca 20 zamestnancov) a pre caste reklamacie uz z baumitu neberie nic... zazil som, ked sa vracali dve palety, lebo bola ako sopel a na stavbe ju nebolo mozne zatocit... a tak
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?