Americka volne stojaca schranka

Ahojte,mate prosim niekto americku volne stojacu schranku? Ako ste ju dali do zemi? Ja chcem tuto schranku ale manzel nechce prave kvoli tomu ze ako ju dame do zemi,ze nevyzera stabilne. Prosim kto mate ako ju hodnotite? Dakujem 🙏
Odpovedať
@hhnrd Keď ju tam zabetónuješ, tak bude tak stabilná, že ju rukou nikto nevyvalí.
Odpovedať
Jedine ju zabetonovat, no po pravde nie je to moja salka kavy. Ja by som radsej volil klasicku ci uz zavesnu alebo zabudovatelnu, no vsetko zalezi aj od samotneho plota, aby to spolu tak nejak aj hralo
Odpovedať
@michal_66 ta schranka je nahodou super, pretoze sa do nej zmesti aj mensi balik. Ja si veru pochvalujem, v tejto dobe..aj kurier uz vie, ze mi tam moze nechat, iba zavola, ze nechava v schranke.. @hhnrd zo zabudovanim ale nepomozem, my ju mame privarenu k plotu 😄
Odpovedať
My sme americkú schranku riesili v novembri, z Polska...schranka prisla, ale zasielka bola nekompletná, chybalo nam uchytenie tyci, aj samotna kovova tyč. Tak som to reklamoval, prišla nám reklamacia a opäť neposlali tyč, len nejaký držiak na stenu pritom sme chceli volne stojacu. že vraj tyč aktuálne nemajú .. odvtedy firma nereaguje na maily a prestala komunikovat... Čo sa nakoniec ukázalo ako dobré, pretože sme si tyč vyrobili drevenú, natrel som si to 3 vrstvami farby a zatĺkol cca 40 cm do zeme... schránka je stabilná, pri otváraní drží pevne, kedže poklop sa otvara velmi jednoducho s minimálnym vyuzitim sily...uvidíme, koľko rokov nám to vydrží v zemi 🙂 O týždeň neskôr si kupili susedia vo vedľajšej ulici identicku schranku aj s kovovou tyčou a vôbec to nevyzerá tak pekne.
Odpovedať
Zaujímavo umiestnená? Nemáte plot pred domom? Inak to je pravda, tieto schránky sú podľa mňa špecifické aj samotným stojanom, ktorý fakt býva zväčša drevený
Odpovedať
@habit Predný plot nemáme a asi ani nebudeme mať, dáme si len z boku domu,lebo predok domu máme pekne ovorený,aj kvôli parkovaniu atd..vačšina susedov pôjde podobným smerom,tak uvidíme.
Odpovedať
@marteeen viete mi, prosim, poslat, odkial ste schranku objednavali? Dakujem
Odpovedať
@malablska samozrejme, kupovali sme ju tu: https://www.kvalitnytovar.sk/Postova-...)
Odpovedať
@marteeen idem pozriet. Dakujem vam
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@marteeen keby to tak vsetci s prednymi plotmi robili, ako vy, Slovenske dediny a mestecka by boli omnoho krajsie. U nas je cela jedna stvrt tak urobena, ze plan zony umoznoval plot az na urovni prednej fasady a fasady su zaroven v predpisanej vzdialenosti od cesty,no a hoci to je nova stvrt, vyzera super, vobec nepripomina tie klasicke satelitne zastavby.
Odpovedať
Profilova fotka
@alabastrova len u nas je stale vacsina ludi navyknuta na to, ze proste pozemok treba ohranicit plotom. akoze beriem, ked su psy napriklad, tak to je logicke, tiez mame plot kvoli psovi zo vsetkych stran, ale keby sme ho nemali, tak by som tiez prijala takyto otvorenejsi priestor.
Odpovedať
@whitema len tomu musíš mať uspôsobenú celú výstavbu, akože myslím tak, že ulicu a všetky susedné domy. Neviem si predstaviť, že by sme odrazu porušili všetci ploty, to by bolo dosť zvláštne, aspoň u nás.
Odpovedať
Článok sa načítava...
U nas to neviem ci na popud developera, co pozemky v novej stvrti predaval, alebo na popud mesta, bolo pre nove ulice nariadene takto. Predpisany odstup prednej fasady od chodnika a oplotenie pozemku mohlo zacinat tiez len na tejto urovni. Ludia maju aj psikov, vlastne kazdy ma oploteny pozemok, len ten plot ma posunuty trochu dozadu a vchodove dvere aj vstup do garaze su bez plota pristupne z chodnika. Robi to uplne iny dojem z celej ulice, a to aj pri katalogovych domoch, ci klasickych, modernych... 90 percent ludi to vpohode respektovala, a tie ulice, kde to spravili vsetci, su imho najkrajsie. Na tom google view je na druhej strane ulice vidno, ako si to jeden sused arogantne odignoroval a ako tu stranu zabija, ked ma spredu betonovy plot uz na hranici chodnika.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?