Aký sokel k fasáde máme dať?

Profilova fotka
Zateplili sme si domček a chceme ešte dokončiť sokel. Na schodisku máme kamenný múrik z gulatych kameňov. Chcela by som pokračovať aj na sokel v podobnom vzore. Poraďte mi prosím niečo. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
sorry ale akosi sa neviem vcitit do vasho "stylu" aby som poradil..
Odpovedať
no jedine pouzit nieco z tych dekorov - kamenov ci obkladu, ktore uz na fasade mate.
Odpovedať
Tou farbou fasády ste to zabili. Možno tie kamene, ale aj tak to bude preplácané.
Odpovedať
Profilova fotka
Výber farby bol manželov nápad. Nedal sa prehovoriť. Preto to chcem nejako "zachrániť " a utlmiť . A na živo to nie je až také červené...Až tak strašne to vyzerá?
Odpovedať
@mykky sokel sa nezatepluje? to som netusila. Kazdy 15.ty muz ma naruseny farbocit (u zien iba jedna z tisica), do farieb by nemali kecat :-S Ja by som dala asi tie kamene (bud tie kamene alebo to cierne co mate pri vstupe)
Odpovedať
aspon Vas chlapci z dorucovatelskych spolocnosti rychlo najdu
Odpovedať
@mykky nechcem nikoho urazit, kazdemu sa ine paci, ale toto je teda cez, toto by som ja nedovolila muzovi
Odpovedať
@sissmiss To nie je o farbocite, skor o farbosleposti.
Odpovedať
ja myslim, ze ten sokel aky tam uz mate sa k tomu zvysku hodi... mozno kriklavo zeleny by sa hodil este viac, ale nemusite to tak silit.
Odpovedať
@mykky keď už ste to takto zvolili tak by som išla do toho svetlého kameňa čo máte kolo okien ale sokel by som zateplila tiež ... mimo tému mne sa tiež výber farby nepáči :-N a počkaj keď to náhodou začne blednúť na slnku a bude do ružova potom sa možno dá prehovoriť na nejakú šedú ... ale strašne namiešané to tam máte mať môj chlap takýto vkus taak sa asi rozvediem :-N :-p :-D
Odpovedať
ja by som isto radsej isla do toho tmaveho cierneho (antracitoveho?) obkladu, ako mate pri vchode. aspon trochu to zneutralizuje tu cervenu. ten bledy kameny obklad vyzera tiez dobre, ale tu cervenu vam to opticky este viac rozziari. do toho by som vo vasom pripade nesla. p.s. mne sa taka cervena fasada aj celkom paci, ale na vas dom sa mi moc nehodi. da sa to vsak zneutralizovat prave tou tmavou farbou na sokli. len skoda, ze mate okna biele/dvere/revizne dvierka biele, tiez by sa vam viac hodili nejake antracitove.
Odpovedať
cierny sokel a vymenit dvere!!!! ukoncenie riny bude ako? a vypln zabradlia ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@gashtaan ten sokel tam je pôvodný, preto sa pýtam na názor. @gabrielachochulka @zuzanale no ja som tiež bola za inú farbu, takú klasickú hnedú, kapucino ale to už má skoro každý. Šedá sa mi nepáči na veľký dom A tá čo máme, ano, viac sa hodí na nízky dom, no manželovi vojakovi som to nedokázala vyhovorit. @kkl82 @amelia212 aj my sme najprv rozmýšľali nad čiernym, resp. Tmavosedym odtieňom,no neviem, či už nebude tmavé všetko. Ten biely obklad sme volili koly kontrastu A okná A dvere boli tiež pôvodne. Ukončenie odkvapu bude retazou A zábradlie asi chceme kované hore, dole bude balkón krytý.
Odpovedať
ja by som dala ten tmavý obklad a potom keď vám vybledne tá červená farba tak by som premalovala na olivovú zelenú :-)
Odpovedať
@mykky Nebude práve najštastnejšie riešit odvodnenie ríny retazou. Je to dost vysoko a priamo na schody vám bude špliechat voda.
Odpovedať
stresny zlab by som vyspadovala naopak zviedla po fasade dolu, kludne do dazdovej zahradky. zabradlie - vypln nejaky pozink, uz nepridavajte dalsie materialy . fialovy ibistek nahradit bielym alebo cervenym a dviekra pri dverach aspon nastriekajte na cierno. ostenia by som pretrela na bielo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?