Akú značku silikónovej exteriérovej omietky by Ste dali.

Caparol alebo Baumit?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Čert alebo diabol.Kvalitou sú porovnateľné.
Odpovedať
Profilova fotka
Termo+ = STO
Odpovedať
@later weber terranova
Odpovedať
STO Silco
Odpovedať
Profilova fotka
objednal som STO Silco
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznacne caparol. uz sa nedaju porovnavat. odkedy baumit miesaju madari tak su s nim problemy.
Odpovedať
@mucikovci a odkedy miesaju madari???? miesaju aj v rohozniku na zahori, tam je vyroba a z madarska pokial viem sa vozi iba biela fasada, kvoli dph.... caparol uz nie je to co to byvalo, zrno je trochu ine a tym padom aj struktura
Odpovedať
Profilova fotka
no k nam na vychod chodi farebna z madarska.a nie je to to co bolo predtym. zle sa natahuje. nedrzi. smyka sa. s caparolom sa robi super.
Odpovedať
Profilova fotka
určite weber terranova
Odpovedať
Mozno by bolo dobre, keby sa tu vyjadrili ludia, co s tym robia dennodenne a nie "odbornici" co maju jednu vzorku na dome a aj tu si dali len preto lebo kamarat poradil :-D
Odpovedať
@mucikovci no a u nas na zapade chodi vacsinou farebna uz namiesana z rakuska, v pripade potreby ak nechceme cakat a je nutne potrebna, staci sadnut do auta a ist do rohoznika, co znamena ze zle sa natahuje a nedrzi? to som este nepocul, mas s tym skusenosti alebo len majstri vraveli?
Odpovedať
@lusiana999 Prečo Weber?
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte.....a co znacka FASADEN?....je dobra? dik
Odpovedať
nikto nic?
Odpovedať
@erina11 My máme fasaden 8 rokov. Ja by som ju už nechcela, budeme dávať tento mesiac novú fasádu. My sme s ňou mali problém na starej časti domu sa poodúvala - pripísali sme to vlhkosti. Ale na jednej stene, ktorá je relatívne nová - žiadne vlhnutie muriva tam nehrozí, nám na dvoch miestach zišli také fľaky s priemerom asi 10 cm. Odpadla tam tá fasáda. Neviem, či bola chyba v tom, ako ju urobili , alebo v materiále. Neber to ako mernú mincu, vyzisti si viac, keď nám ju majstri naťahovali, bežne s ňou robievali. Možno iní budú spokojní. Čo sa týka stálofarebnosti, nie je žiaden problém. Nezdá sa mi, že by vybledla. Ani plesne ani nič také sa na nej netvoria. Ani špinavá nie je a to ju nečistíme. Teraz ideme dávať pre istotu baumit.
Odpovedať
@erina11 Ešte ma napadlo, že neviem, či bola silikón alebo akrylát - už si nepamätám, či vyrábajú aj aj. Možno ak áno, aj v tom bude rozdiel.
Odpovedať
je to jedno!!!!! Všetci robia to isté!! je to všetko na tej istej báze!!!!! či to je caparol terranova alebo hasit,atd.je to fuk !!!cena je doležitá! kvalitovo je to rovnaké!!! nikto tu nemá certifikát na odpad!!!! je to iba o reklame!
Odpovedať
@cubicomp dennodenne tu robia ludia fasádnici!!!!!! murári,maliari,stolári ,automechanici,atd. robia a budú robit to čo im príde!!! dnes to je baumit zajtra terranova!!!! je im to jedno!!!! oni si robia svoju robotu!!!! DOBRE!!!tým to haslo! všetko ostatné je nedoležité!!!!!!!!včetko je to o darmožráčoch!!!!! cca 10 e na m2 / za robotu a im to je jedno čo Ti tam natiahnu terranovu alebo baumit je jedno,može to byt aj Terra stará.kvalitu tam budeš mať akurát tam na robote!material sa vyrába na tej istej báze! to namená všetko to isté!!!!ako napríklad kravu vo švajčiarsku alebo v rakusku!!!!!mlieko je iba mlieko!
Odpovedať
@cubicomp určiteDELAP
Odpovedať
@erka2 prefarbite ju obyč as. farbou
Odpovedať
Profilova fotka
templar10 ty na com ficis... :-D
Odpovedať
@templar10 preco Delap, ked je vsetko rovnake? Trosku si protirecis :-D
Odpovedať
@templar10 Omietka ako omietka, dom ako dom, auto ako auto.. Zrusme toto forum. Je to vsetko jedno, aj tak vsetci zomriemeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pacia sa ti vykricniky? :-D Tu mas este jeden: !
Odpovedať
@cubicomp lebo je lacný
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
prave davame silikonovu omietku vo farbe svetluco kremovej ..znacka EXTHERM.... ;-) cena za 15kg vedro 20e na cely dom 36 vedier+ 3 vedra penetrak.... :-S
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
a čo tak KNAUF? poznáte túto omietku?
Odpovedať
Profilova fotka
Mame silikonovu Baumit.
Odpovedať
Profilova fotka
a co by ste povedali na kvalitu JUB - Jupol? tiez silikon...
Odpovedať
A aky je vas nazor, skusenost so silikonovou Ceresit CT74 (http://www.ceresit.sk/produkty/ct74/). Resp celkovo s produktami od Ceresitu napr. lepiaca a armovacia malta ....
Odpovedať
Máte niekto skusenost so silikonovou BEK, údajne je to privatka od weber Teranova?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?