Akú farbu fasády k červenohnedej streche Bramac protector?

dakujem :-)
Odpovedať
Nájdi na internete program vyfarbi si svoj dom a podľa toho sa rozhodni. K takej streche je naozaj dosť variant, záleží čo sa ti páči.
Odpovedať
Skus to riešiť trošku komplexnejšie.Dom nepozostava len zo strechy.Farba okien,cokla ,podbitia strechy ak je s dreva popr.aj farba chodnikov a terasy ak bude a okolie.
Odpovedať
riesom podobnu vec aj ked este mam cas.... Objav :))cca Sedu s pomarancovou..neviem presny nazov.. kukni vokol urcite to budu mat... daj email poslem co som odfotil :))....
Odpovedať
Susedia maju cervenohnedu, co sme s nimi hovorili - fasada bude bordovo-seda..okna maju do hneda (taka stredne hneda, neviem urcit co to je :-o )..
Odpovedať
bielu
Odpovedať
Profilova fotka
urcite by som sla do svetlych tonov biela, bielosiva, vanilkova, maslova....
Odpovedať
Profilova fotka
@hereczholivodu my máme strechu mediterran hnedú fŕkanú s červenou a krémovou a máme k tomu svetlú tlmenú modrú-takú modrosivú... a stále sme radi, že sme tak vybrali ...tu prikladám foto pre info zo showroomu Baumitu-kde sme si doniesli krytinu a drevo (okná), ked sme vyberali...inak, na webe Baumitu si môžeš skúsiť farebnosť fasády...treba sa pohrať v tom programe http://www.baumit.com/designer/?spr=sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?