Ako spravne osadit kamery na fasadu

Zdravim. Nenasiel som odporucanie ako spravne osadit kamery na fasadu. Z fasady momentalne trcia ftp kable. Kamery budu POE, ale kamera ma konektor aj na napajanie a taktiez tie kable maju urcitu dlzku a nechat ich previsat by nebolo zrovna esteticky ok. Otazka ako a kam upratat kable ku kamere, ci ich len zasunut do EPS, alebo vyrezat do EPS otvor na krabicu, osadit krabicu a ulozit to tam a na krabicu namontovat kameru. Hlavne ak ide o dome kamery. Tam je potom otazne ako poriesit omietku, ci okolie krabice zasilikonovat, alebo poprekryvat omietkou. aj ked ta asi na krabici drzat nebude. Bojim sa toho nakolko : http://www.modrastrecha.sk/forum/fasa...
Odpovedať
@wilder01 kup si original krabicku ku kamere na fasadu a kable uloz do nej
Odpovedať
@wilder01 ja som to riesil tak, ze som vyrezal otvor v eps, osadil krabicu, do nej kable, na krabicu namontoval kameru, tu potom obalil do folie, aby sa nezaspinila pri nanasani fasady. ked bola fasada hotova, okolo drziaka kamery som dal transparentny silikon. pekna cista praca a vyzera to esteticky. po dvoch rokoch ziadny problem, ziadne praskanie ako v prilozenom prispevku.
Odpovedať
@wilder01 krabice som pouzil taketo (http://ema-elektro.sk/elektromaterial...)
Odpovedať
zrejme napokon na dome kamery pouzijem nieco taketo, tam kable schovam a nebudem musiet rezat do fasady a schovavat krabicu pod nu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?