Ako dat moderny vzhlad fasade z brizolitu?

Poprosim tipy na najvodnejsiu upravu fasady z brizolitu. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Brizolit Vás trápi a to, že stavba nie je zateplená, je Vám jedno....(?) 8-( 8-( 8-( Zateplite - a rovno máte aj novú, modernú (energetiky zaujímavú) fasádu... 8-) Zabijete 4 muchy 1 ranou. ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne ako pise @leonardom
Odpovedať
to by ani nevyzeralo dobre, ak by sa brizolit omaľovával. u nás to jeden má a veru pred tým to vyzeralo omnoho lepšie. radšej by som peniaze investovala do zateplenia a potom si môžte dať fasádu akú len chcete
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, všetko závisí od vašich požiadaviek a aj možností, koľko viete do opravy investovať. Na začiatku je potrebné si fasádu a brizolit poriadne skontrolovať, či nie je niekde uvoľnená omietka, prasklinky a pod. A potom na základe toho sa rozhodnúť. Ak by išlo len o premaľovanie, stačí fasádu umyť, prípadne použiť penetráciu na silno nasiakavý podklad napr. Baumit MultiPrimer a následne naniesť novú fasádnu farbu. Ak by boli na fasáde prasklinky, potom už potrebujete fasádu opraviť. Podľa veľkosti praskliniek buď len použiť špeciálny penetračný náter alebo fasádu prestierkovať a naniesť novú fasádnu farbu alebo omietku. Ale v tomto prípade je už naozaj na zváženie aj zateplenie domu, tak ako to tu aj viacerí odporúčali. Okrem novej fasády získate aj úsporu na energiách, ako aj lepšiu tepelnú pohodu pri bývaní. Ak by ste potrebovali poradiť viac, neváhajte sa nám ozvať do správy. Pekný zvyšok dňa.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?