Zladenie vypínačov s interiérom

Ako ste ladili farbu vypinacov a zasuviek s interierom?brali ste do uvahy farbu okien alebo ako?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka2010 bielymi nic nepokazis :)
Odpovedať
Profilova fotka
Biela je najlepsia volba, nakolko nikdy nevies aku budes mat niekedy farbu stien... Moji zakaznici skoro vzdy volia bielu. potom sa farba prisposobuje pod kuch.linkou. este je dobra volba biela+chrom
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka2010 presne tak ak chces tak si zladte par zasuviek pod kuch. linkou, inak biele, nenapadne zasuvky , kupovat stylove PREDRAZENE ZASUVKY je zbytocne kedze vacsina je skryta za telkou, gaucom, polickami, nocnymi stolikmi a podobne , tie vypinace este chapem ale predpokladam ze mate biele stropy, biele radiatory, tak biele vypinace vam nebudu prekazat ani v ruzovej izbe :)
Odpovedať
väčšina zákazníkov si dáva odtieň slonová kosť, alebo biela, tým sa nedá nič pokaziť.
Odpovedať
suhlas, biela alebo ivory
Odpovedať
Ja som zvolila bezovu, keďže nechcem nič biele v izbách. Preferujem zemite farby v dome
Odpovedať
@zuzka2010 pozri si sem. http://www.obzor.cz/cz/2-vyrobky/1-do... Zakaznikom doporucujem legrand alebo tieto. Proti legrandu maju omnoho vacsie mnozstvo farebnych kombinacii. Naviac krytka sa da kupit samostatne a nestoji vela - takze kedykolvek sa da vymenit za inu kombinaciu farieb. Ja ich mam doma a zatial 100% spokojnost (aj mojej manzelky) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka2010 aj my máme farebné vypínače aj zásuvky, všetko legrand a sú súper, kedže máme aj farebne jemne tónované steny tak to vyzerý luxuxsne a nekričí nám na béžovej stene biely vypínač. Máme bronzové, hnedé, ivory aj strieborné aby sa hodili do interiéru. Samozrejme závisí koľko chcete do toho investovať. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?