Umiestnenie paraboly

Myslite ze je mozne takto umiestnit parabolu? Chcem ju dat na severnu cast strechy s tym, ze bude smerovat na juh. Nebude clonit stit strechy? Na juznej casti mi to esteticky nevyhovuje.
Odpovedať
Profilova fotka
@quako2 mozes jasne. signal pod podstatne ostrejsim uhlom. aj keby si ju dal az dole na sever aj tak by to bolo v pohode. ja mam tak isto.
Odpovedať
Estetika-neestetika, za ziadny,alebo zly signal sa ti neoplati spekulovat. Myslim, ze aj v papieroch k parabole mas napisane, ze by pred parabolou mal byt volny priestor ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majki555 Keby si bola mlčala, mohla si byť filozofom... Táto generácia parabol je vyosená. Hovorí sa tomu tuším offset. Tie predtým smerovali nahor, ale chytal sa tam v nich sneh, blbol signál, tak sa to rieši teraz takto. @quako2 V pohode.
Odpovedať
ja len ku konzole ak bude prechadzať cez zateplenu časť strechy bude sa ti v nej tvoriť kondenz, ak to bude cele v priestore kde je stale zima (nezaizolovana cast strechy) je to ok. na slovensku som nevidel konzoly ktore by sa montovali iba pod skridlu, taketo vysele maju len nemci, slovaci montuju všetko co vidia v obchode, nad kondenzom sa nikto nezamysla.....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?