Uchytenie elektroinštalačnej krabice

Potrebujem namontovať nové zásuvky v byte v paneláku. Diery v paneli na krabice už vysekané mám. Len neviem či na uchytenie stačí iba sádra okolo krabice alebo je potrebné aj niečo iné. Tie diery sú okolo krabíc dosť natesno, tak neviem koľko sádry tam dostanem a či to bude pevne držať. Ďakujem za rady.
Odpovedať
Bude to drzat, neboj. Hlavne sa pokus dostat sadru za krabicu, kludne aj viac, ked to potom zatlacis dnu, tak prebytocnu sadru to vytlaci von. Pripadne pouzi zensky sposob sadrovania - zmiesaj sadru s vodou v hrubsom plastovom sacku (ako byvaju na mrazenie), potom odstrihni jeden roh a vytlac to za krabicu a tiez z bocnych stran.
Odpovedať
Profilova fotka
staci sadra...preco si to robis sama?si elektrikar? ked potom vyhoris to ti nebude vadit?moja rodina vyhorela za lidl kuch.svietidlo co sa montuje pod linku....kabel predlzili dalsim kablom, pricom to len zaizolovali paskou...ale asi slabo a poziar bol na svete... najhorsie bolo to, ze v ten den som tam bol opravovat lacnu zasuvku na el. ruru, ktora tiez uz skoro horela... skoro ma porazilo ked mi vecer zavolali nech dobehnem ze vyhoreli... Ludia nehazardujte so svojim zivotom a majetkom.
Odpovedať
@madyyyyy vy ste sami fuseri v rodine zda sa... co chytite hori.
Odpovedať
Profilova fotka
Navlhci dieru. Na zadnu stenu capni sadru. Schne rychlo takze musis pracovat rychlo. Zatlac krabicu podla potreby.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?